Dziś udało się zakończyć budowę Honkera to moje drugie podejście do tego tematu, do tego stwierdziłem że w pewnym sensie będzie to lekka wariacja i ładowałem w niego złom modelarski jaki znalazłem efekt jest taki jaki wiedziecie. Ja osobiście jestem zadowolony z efektu prac sam model w standardzie jest przyjemny w budowie jedyne co to biały dach dał "popalić" bo trzeba mocno na niego uważać kolejny projekt to coś na co miałem ochotę od dłuższego czasu ale to dowiedzie się w krótce model wydawnictwa GPM -modele Kartonowe. Modele wycinanie laserem
[G] GPM 0387 HONKER- Straż pożarna
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- diax_firefighter
- x 25
Re: [G] GPM 0387 HONKER- Straż pożarna
Jako że nie mam tego modelu na składzie to jaki to złom ?diax_firefighter pisze:i ładowałem w niego złom modelarski jaki znalazłem
Faktycznie patrząc na łączenia tylnej ściany z dachem i bokami to dał.diax_firefighter pisze:jedyne co to biały dach dał "popalić" bo trzeba mocno na niego uważać
Ale podoba mi się ten model.
- diax_firefighter
- x 25
No tak nie wygląda to najpiękniej ale bałem się że całkiem popalcuje i zamsakruje daszek XD co do złomu to pozostałości od Range Rover od Italeri czyli oponki, koło zapasowe wycieraczki i kierownica z tego co pamiętam tak na szybkoTempest pisze: pn kwie 08 2024, 20:52Jako że nie mam tego modelu na składzie to jaki to złom ?diax_firefighter pisze:i ładowałem w niego złom modelarski jaki znalazłem
Faktycznie patrząc na łączenia tylnej ściany z dachem i bokami to dał.diax_firefighter pisze:jedyne co to biały dach dał "popalić" bo trzeba mocno na niego uważać
Ale podoba mi się ten model.
Fajnie wyszedł. Mnie się podoba. Kolekcja pojazdów strażackich coraz większa. Nawet zastanawiam się nad Honkerem wojskowym z GPMu. Gratuluję ukończenia modelu.
The Show Must Go On
- Lukson 1982
- x 10
Gratulacje! Dobrze wygląda.
- diax_firefighter
- x 25
Dziękuje niech kolekcja się rozrasta