[R] PolikarpowI-16, Kartonowy Arsenał 3/2004, 1:33.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
[R] PolikarpowI-16, Kartonowy Arsenał 3/2004, 1:33.
Witam.
Zapraszam do relacji modelu samolotu jak w tytule, model buduje mój starszy brat, nie jest jeszcze internetowy jak ja i wybaczcie mu jeszcze jakość zdjęć ale dopiero zaczyna chcę go powoli wkręcić w świat for modelarskich. Brat z pewnych przyczyn miał przerwę w klejeniu ale wychodzi powoli z pewnej choroby i przestały mu się trząść ręce no ale że na rozruch palców zabrał się za ten model to więc pomagam mu pokazać co nie co.
cdn.
Zapraszam do relacji modelu samolotu jak w tytule, model buduje mój starszy brat, nie jest jeszcze internetowy jak ja i wybaczcie mu jeszcze jakość zdjęć ale dopiero zaczyna chcę go powoli wkręcić w świat for modelarskich. Brat z pewnych przyczyn miał przerwę w klejeniu ale wychodzi powoli z pewnej choroby i przestały mu się trząść ręce no ale że na rozruch palców zabrał się za ten model to więc pomagam mu pokazać co nie co.
cdn.
Re: [R] PolikarpowI-16, Kartonowy Arsenał 3/2004, 1:33.
Witam.
Brat dalej skleja, nie poddaje się.
Pozdrawiam.
Brat dalej skleja, nie poddaje się.
Pozdrawiam.
- Sklejacz Maciej
- x 110
Dajesz, dajesz, bo idzie całkiem ok.
Będę tu zaglądał do Was
Pozdrawiam.
Będę tu zaglądał do Was
Pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
Ciekawy temat wybrał na powrót do starego hobby. Idzie spoko, dawajcie dalej :-)
Witam.
A u brata walka z kabiną.
cdn.
A u brata walka z kabiną.
cdn.
Witam.
Brat robi dalej i się nie poddaje, teraz namawiam go aby powoli kombinował z mediami typu jakiś laptopaby sam już następną relację robił, tym czasem na budowie.
cdn.
Brat robi dalej i się nie poddaje, teraz namawiam go aby powoli kombinował z mediami typu jakiś laptopaby sam już następną relację robił, tym czasem na budowie.
cdn.
- Heinrich Kosmala
- x 169
Wszystko (modelarsko) bardzo fajnie – mnie przeszkadza jednak ta „brudna“ mata do cięcia jako tło dla zdjęć – ja bym zdecydowanie dał coś neutralnego.
Witam.
Tym czasem u brata na budowie, uwagi przyjęte co do tła , jego dalsza walka z byłym nałogiem jakoś wychodzi więc cały czas mu dopinguję.
Czasami mnie odwiedza to coś mu daję z narzędzi teraz czeka na niego arkusz tektury i wybijaki szewskie.
Tym czasem u brata na budowie, uwagi przyjęte co do tła , jego dalsza walka z byłym nałogiem jakoś wychodzi więc cały czas mu dopinguję.
Czasami mnie odwiedza to coś mu daję z narzędzi teraz czeka na niego arkusz tektury i wybijaki szewskie.