Dyskografie, całe dyskografie
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Grzegorz Nowak (W)
a dlaczego ma chłopak nie wiedzieć... ???
jak moglem taki wątek pominąć?! Grrrr..
jedyne co mnie tłumaczy to to że choć wczoraj swoje złociste w siebie wlałem, chociaż to..
a moje typy to :
Queen
Pink Floyd
Sister of Mercy
Dire Straits
Rolling Stone
Genesis
Marilion
Deep Purple
Led Zeppelin
Status Quo
David Bowie
AC/DC
Metallica
Animals
Mamas & Papas
Jimi Hendriks, Rod Stewart, Roy Orbison,
Eric Clapton, Santana
Vangelis , Jarre, Kitaro oczywiście też, dorzuciłbym jeszcze Enio Morricone
panie:
babcia Tina
Jeniffer Rush
Kate Bush
trochę tych młodszych - Dido, Patricia Caas (ta z latającym fortepianem
z polskich oczywiście Republika, Lady Punk, Dżem, Kult, Rezerwat, TSA, Dezerter, Siekiera, Raz Dwa Trzy, poezję śpiwaną, folk w pigułce, trochę klasyki, trochę jazzu - np. Elę Fitzgerald, Bili Holiday, Beny Goodmena, Glena Millera no i Luja Amstronga
a i kilku nowszych - np . Scootera
no i kurczę uzbierało mi się trochę , nie wiem czy na Mp3 by weszło, pewnie łatwiej by mi było radio z dobrą stacja radiową...
za ewentualne byki w nazwach - przepraszam, ale wolę ich słuchać niż o nich pisać :)
jak moglem taki wątek pominąć?! Grrrr..
jedyne co mnie tłumaczy to to że choć wczoraj swoje złociste w siebie wlałem, chociaż to..
a moje typy to :
Queen
Pink Floyd
Sister of Mercy
Dire Straits
Rolling Stone
Genesis
Marilion
Deep Purple
Led Zeppelin
Status Quo
David Bowie
AC/DC
Metallica
Animals
Mamas & Papas
Jimi Hendriks, Rod Stewart, Roy Orbison,
Eric Clapton, Santana
Vangelis , Jarre, Kitaro oczywiście też, dorzuciłbym jeszcze Enio Morricone
panie:
babcia Tina
Jeniffer Rush
Kate Bush
trochę tych młodszych - Dido, Patricia Caas (ta z latającym fortepianem
z polskich oczywiście Republika, Lady Punk, Dżem, Kult, Rezerwat, TSA, Dezerter, Siekiera, Raz Dwa Trzy, poezję śpiwaną, folk w pigułce, trochę klasyki, trochę jazzu - np. Elę Fitzgerald, Bili Holiday, Beny Goodmena, Glena Millera no i Luja Amstronga
a i kilku nowszych - np . Scootera
no i kurczę uzbierało mi się trochę , nie wiem czy na Mp3 by weszło, pewnie łatwiej by mi było radio z dobrą stacja radiową...
za ewentualne byki w nazwach - przepraszam, ale wolę ich słuchać niż o nich pisać :)
nie każdy święty garnki lepi
- Marcintosh
- x 8
-
- x 8
Jesteście pewni, że to co wymieniacie, jesteście w stanie wysłychać od pierwszej do ostatniej piosenki, utworu, bez zniechęcenia? Ja w swoim zestawie nie wymieniłem na przykład Marillion, bo lubię tylko do płyty Clutching And Straw, czyli dopóki śpiewał Fish. Nie wymieniłem Led Zeppelin, bo w całości bym nie mógł ich słuchać. Podbnie z wieloma innymi. Chodziło mi o wykonawców, których moglibyście wysłuchać w całości. Alei tak miło poczytać co kto słucha ( oprócz rekina, zamiast Ich Troje wolałbym Die Toten Hosen ).
gulus
gulus
- Marcintosh
- x 8
A co? Nie wystarczajaco ambitne? No tak, w takim towarzystwie moja playlista wygladalaby conajmniej Dziwnie. Die Toten Hosen to slyszalem moze ze 3 kawalki w zyciu wiec trudno powiedziec. Ich troje to slyszalem jeden, ten co byl na tym dziwnym festiwalu, co wygraly jakies araby, czy turki.gulus pisze:( oprócz rekina, zamiast Ich Troje wolałbym Die Toten Hosen ).
gulus