[Relacja] SKOT - czyli poranek pewnej niedzieli
Dzisiaj w modelu przybyly klaksony i ich oslona . Wykonalem ja sam bo ta z zestawu nie dala sie w odpowiedni sposob uformowac
Ostatnio zmieniony sob wrz 03 2005, 0:16 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz fotka uchwytow na wiezy . Niestety dwa mialy zapackane otwory przelotowe a ze sa takiej wielkosci jak to widac nie udalo sie tego wyczyscic bez ich uszkodzenia Musialem wykonac nowe
Ostatnio zmieniony sob wrz 03 2005, 0:18 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiezyczka otrzymala nowy PKT , ktory wykonalem od podstaw . To co tam wczesniej bylo przypominalo raczej jakis niemiecki MG z 2 WS
A wszystko dlatego , ze wieza ulegla malemu wypadkowi i MG szlag trafil. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo Pozostalo jeszcze pare czesci fototrawinych do zamocowania na kadlubie . Nie bede Was jednak nudzil dalej fotkami surowki i zglosze sie juz z kolorkami
A wszystko dlatego , ze wieza ulegla malemu wypadkowi i MG szlag trafil. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo Pozostalo jeszcze pare czesci fototrawinych do zamocowania na kadlubie . Nie bede Was jednak nudzil dalej fotkami surowki i zglosze sie juz z kolorkami
W dniu dzisiejszym model otrzymal pierwszy kolorek jako podklad na calosc. Fidel mi proponowal abym uzyl koloru czarnego ale ja zrobilem to oczywiscie po swojemu i prysnolem model kolorem RLM 70 Revell-ka czyli czarno-zielonym . Widac troche niedomalowania ale moge Was zapewnic , ze w nastepnym etapie beda juz niewidoczne
Ostatnio zmieniony sob wrz 03 2005, 0:23 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
W dniu dzisiejszym prysnolem kolka i poprawilem felgi . Tylko troche to za czysto wyglada a ja nie mam pomyslu jak to postarzec lub przybrudzic
Ostatnio zmieniony sob wrz 03 2005, 0:26 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak wynika z nazwy watku, postanowilem umiescic pojazd na zimowej podstawce. Lukalem na pare fotek oryginalow z tamtego okresu i wymyslilem sobie rozjechany snieg na asfalcie . Te podstawki , ktore stosuje pod moje modele, sa juz czarne . Odpada wiec ich malowanie . Ponal, a na to soda i po sprawie . Po paru minutach pobawilem sie roznymi rodzajami kolek, aby snieg uzyskal odpowiedni wyglad . Jak mi wyszlo, widac na fotce . Ramka podstawki jeszcze nie pomalowana
Ostatnio zmieniony czw kwie 08 2004, 1:30 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.