Polskie plany okrętów
Moderator: kartonwork
Polskie plany okrętów
Mam pytanie czy ktoś posiada plany z polskiej strony oferującej takowe do sprzedania
http://www.okrety.of.pl/
Jak to wygląda no i jak to jest wydane i czy szczegółowe.
Może ktoś już coś nabył.
http://www.okrety.of.pl/
Jak to wygląda no i jak to jest wydane i czy szczegółowe.
Może ktoś już coś nabył.
Stronka jest podejrzana. Sprzedawca skrzętnie się ukrywa za adresem mailowym. Ani słowa o pochodzeniu oferowanych planów. Dziwnym zbiegiem okoliczności lista okrętów pokrywa się z pozycjami wydanymi przez ogólnie znane wydawnictwa jak BS czy AJ-Press. To tylko takie pierwsze wrażenia z pierwszej wizyty na stronie.
-
- x 8
"Plany nie publikowane dotychczas w Polsce"
"Wyszczególnionych planów nie trzeba kupować! Można dokonać wymiany. Jeżeli posiadasz plany modeli okrętów wojennych, których nie ma na liście, a które są zrobione całkiem dobrze, napisz do mnie."
1. Trochę przeczą sobie te cytaty
2. Nie sądzę żeby ktoś kto kreśli plany okrętów chciał swoją pracę zamieniać na inne plany.
3. Plus darmowy serwer, raczej jakiś przekręt.
"Wyszczególnionych planów nie trzeba kupować! Można dokonać wymiany. Jeżeli posiadasz plany modeli okrętów wojennych, których nie ma na liście, a które są zrobione całkiem dobrze, napisz do mnie."
1. Trochę przeczą sobie te cytaty
2. Nie sądzę żeby ktoś kto kreśli plany okrętów chciał swoją pracę zamieniać na inne plany.
3. Plus darmowy serwer, raczej jakiś przekręt.
Si vis pacem, para bellum.
-
Koledzy spokojnie bez uniesień ...........
Te plany to lekka kiszka, wiem bo mam z 50% tego co ten gość oferował a kupowałem je lat temu z dziesięć bezpośrednio u autora czyli pana Ryszarda Bartkowskiego. Rysowane są ręcznie na kalkach a powielane starym sposobem. Lat temu naście były jedynymi planami w naszym kraju przedstawiającymi np. ''Bismarcka'', "Prinz Eugena '' itp.
Tak że Kierowniku spokojnie Grześ je zna dobrze też ma niezłą kupkę a tak na marginesie znam innego napaleńca na dobre plany modelarskie
Swoją drogą to ciekawe czy autor p.R.Bartkowski wiedział o tym że ktoś chce pohandlować jego planami ???
Te plany to lekka kiszka, wiem bo mam z 50% tego co ten gość oferował a kupowałem je lat temu z dziesięć bezpośrednio u autora czyli pana Ryszarda Bartkowskiego. Rysowane są ręcznie na kalkach a powielane starym sposobem. Lat temu naście były jedynymi planami w naszym kraju przedstawiającymi np. ''Bismarcka'', "Prinz Eugena '' itp.
Tak że Kierowniku spokojnie Grześ je zna dobrze też ma niezłą kupkę a tak na marginesie znam innego napaleńca na dobre plany modelarskie
Swoją drogą to ciekawe czy autor p.R.Bartkowski wiedział o tym że ktoś chce pohandlować jego planami ???