Moje Mers-el-Kebir
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 8
Wpadka, jasne że wpadł. Wpadła, to dla jaj.
W międzyczasie koła zostały zaopatrzone w obręcze. Ale to nie koniec moich prac w roli kołodzieja.
12. Kółka w obręczach
W międzyczasie koła zostały zaopatrzone w obręcze. Ale to nie koniec moich prac w roli kołodzieja.
12. Kółka w obręczach
Ostatnio zmieniony śr cze 15 2005, 20:36 przez Edmund_Nita, łącznie zmieniany 3 razy.
- Wujek Andrzej
- x 2
CIEKAWIE SIĘ ZACZYNA ROBIĆ ... TO MOŻE NIE RÓBMY JUŻ MODELI TYLKO ZAMIESZCZAJMY ZDJĘCIA GOTOWYCH , ŚCIĄGNIĘTE Z INTERNETU : Niemieckie , Francuskie , Belgijskie , Angielskie ... i jak póżniej Niemcy , Belgowie , Francuzi , Anglicy ... naszą witrynę odwiedzą to na usta im sie będzie cisło : " ależ Ci Polacy to modelarska potęga !!!!!!!!
... co jest się pytam
... co jest się pytam
-
- x 8
Już Messer wspomniałem skąd wezmę "naboje".
Domyślam sie tylko Szelmek o jakie zdjątko Ci chodzi, ale u mnie niestety nic sie nie wyświetla.
Dwa Jędrki, mogę się spytać o co pytacie?
P.S: Wujek, niespodzianka się robi. Prace nieco się spowolniły ze względu na wielowątkowość działań. Proszę zatem o cierpliwość. Czołgi pójdą jutro.
Mnóstwo uśmiechów przedświątecznych,
Domyślam sie tylko Szelmek o jakie zdjątko Ci chodzi, ale u mnie niestety nic sie nie wyświetla.
Dwa Jędrki, mogę się spytać o co pytacie?
P.S: Wujek, niespodzianka się robi. Prace nieco się spowolniły ze względu na wielowątkowość działań. Proszę zatem o cierpliwość. Czołgi pójdą jutro.
Mnóstwo uśmiechów przedświątecznych,