Kurz na modelach?!
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Wujek Andrzej
- x 2
Właściwie to sarkazm .
NIE MA INNEGO SPOSOBU NA ZABEZPIECZENIE PRZED KURZEM MODELI JAK GABLOTY .
Nieistotne jest to z czego są . Mam i szklaną i z plexi . Pomimo tego od czasu do czasu odpylam modele przy pomocy aerografu i pędzla .
Poszukujecie utopii .
Myślę że wszyscy wujkowie świata będą zdziwieni jak znajdziecie jakiś inny cudowny sposób !
Przynajmniej jeden , jeśli Wam się uda , wlezie pod stół i odszczeka te
wredne sarkazmy ...
Nieistotne jest to z czego są . Mam i szklaną i z plexi . Pomimo tego od czasu do czasu odpylam modele przy pomocy aerografu i pędzla .
Poszukujecie utopii .
Myślę że wszyscy wujkowie świata będą zdziwieni jak znajdziecie jakiś inny cudowny sposób !
Przynajmniej jeden , jeśli Wam się uda , wlezie pod stół i odszczeka te
wredne sarkazmy ...
heh - ja mam idealny sposob na modele - najladniejsze (moim zdaniem) zostawiam sobie na emerytureWujek Andrzej pisze:Właściwie to sarkazm .
A te mniej ladne - kleje i nie zwracam uwagi na kurz, czy inne dziadostwo - modele kartonowe z racji wielkosci, jak tez i ogladalnosci maja krotkie zycie - maksymalnie 3 lata (tyle u mnie wytrwal A-10 Thunderbolt), wiec nie przejmuje sie tym ze pokrywa go warstwa kurzu.
Poza tym jak jest kurz, to wystarczy nawet sprezone powietrze i juz nie ma kurzu.
A jeszcze wczesniej - trzeba miec zone, ktora nie dopuszcza do tego, by kurz w ogole powstal
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
- Wujek Andrzej
- x 2
Powiem tylko tyle_TONY_ pisze:właśnie żona która nie pozoli aby modele były zakużone
Tony nie masz pojęcia jak tródno taką żonę upolować
Wpadka z ust mi to wyjąłeś. W szkole są mózgi kotków, piesków i innych robali zalane czymś żółtym. Do modelu potrzeba by tylko białe, jak się zabrudzi do wanny i po sprawie
Si vis pacem, para bellum.
- Wujek Andrzej
- x 2