*[Relacja/Samolot] Mikro relacja z lepienia samolotu Dicka Dastardly
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
*[Relacja/Samolot] Mikro relacja z lepienia samolotu Dicka Dastardly
No i ruszyła maszyna
Kleję surówkę bo nie mam tuszu w drukarce.
Autorowi należą się znalazłem błędy w 3-ech elementach, ale nic poważnego... narazie
W każdym razie idzie nieźle
Wczoraj wieczorem w ciągu jakiś 2-3 godzin powstało toto:
Kleję surówkę bo nie mam tuszu w drukarce.
Autorowi należą się znalazłem błędy w 3-ech elementach, ale nic poważnego... narazie
W każdym razie idzie nieźle
Wczoraj wieczorem w ciągu jakiś 2-3 godzin powstało toto:
Si vis pacem, para bellum.
Do tej chwili powstało tyle:
Idę spać, bo wyglądam już
Trochę koślawo z powodu pośpiechu, ale chyba będę korzystał z nowych technik, jeszcze nigdy nie malowałem i nie szpachlowałem kartecek
Już jest lekka waloryzacja w postaci dżwigni ciągu z drutu i koralika, tego czegoś dokoła dziury na pilota i guzików na fotelu z kabelka
Idę spać, bo wyglądam już
Trochę koślawo z powodu pośpiechu, ale chyba będę korzystał z nowych technik, jeszcze nigdy nie malowałem i nie szpachlowałem kartecek
Już jest lekka waloryzacja w postaci dżwigni ciągu z drutu i koralika, tego czegoś dokoła dziury na pilota i guzików na fotelu z kabelka
Zaczynam cierpieć na "Syndrom Wujka Andrzeja". Miało być szybko, łatwo i przyjemnie, ale wszystko sobie pokomplikowałem. Najpierw fotel dostał wgłębienia i gyziki oraz doszła wajcha gazu. Teraz deska rozdzielcza z szybką, i to coś na kadłubie przy rurach wydechowych, no i same wydechy, kiedyś bym to zrobił z drutu czy plastiku jakiegoś, a teraz oczywiście nie i zwijałem sobie kartecki.
No i wyszedł jeszcze jeden błąd tym razem ciut poważniejszy, nie da się włożyć dźwigara dolnych płatów na przeznaczone miejsce.
Chyba czas skończyć tą zabawę, zresztą i tak nikt tu nie zagląda
No i wyszedł jeszcze jeden błąd tym razem ciut poważniejszy, nie da się włożyć dźwigara dolnych płatów na przeznaczone miejsce.
Chyba czas skończyć tą zabawę, zresztą i tak nikt tu nie zagląda
- Wujek Andrzej
- x 2