messer pisze:...i te latające w szyku Jet-Rangery...albo policyjna Mi-ósemka
Jeszcze brakuje aby Mi8 powtórzyła wyczyn Miłosza i sie s.........a na ziemię. Antyglobaliści uznają, że to policyjna prowokacja i się zacznie to co tygryski lubią najbardziej. A propo zadam jeszcze małe pytanko, a mianowicie te autobusy to są same wychuśtane Ikary czy inne Jelczydła, Many, lub Srolarisy:)?
Dlaczego od razu na zmarnowanie? Chopaki tylko tam siedzią i czekają aż coś zacznie dziać. Maja miejsca siedzące, ochronę przed wiatrem, deszczem.
Według mnie większe zniszczenia w autobusach powoduje radosna młodzież, która lubi składać autografy markerami gdzie sie da, albo nożem sprawdza co jest w środku fotela na którym siedzi
Tyż prawda. wiesz z tym zmarnowaniem, to dlatego że zawsze mam przed oczami zdjęcia po "tornadzie" jakie przeszło pdczas meczu piłkarskieo w Polsce, tj. wszystko zniszczone, radiowozy, autobusy(najczęściej wystawiają najstarsze, albo najgorsze, aby ponieść niewielkie straty), auta prywatne, witryny sklepów etc. A to co się może dziać w Warsiawie(lubię tak gadać:)) może przypominać takie "tornado".