Szukam model kartonowy Pchacz srodladowy typu Bizon
Moderator: kartonwork
Szukam model kartonowy Pchacz srodladowy typu Bizon
Szukam model kartonowy Pchacz srodladowy typu Bizon,
czy wogole istnieje, niewiem czy Maly Modelarz kiedys produkowal je,
ale jak ktos co wie, prosze o odpisanie..
dzieki
czy wogole istnieje, niewiem czy Maly Modelarz kiedys produkowal je,
ale jak ktos co wie, prosze o odpisanie..
dzieki
-
Posiadam plany :pchacz rzeczny "EMPERI" -model barki motorowej "BM-300" -pchacz typu ;MUFLON" -pchacz strugowodny"HALNY-1" .To wszystko ukazało się w modelarzu w poprzednich latach. Teraz do Sebastiana24. We Wrocławiu była [ piszę była bo nie wiem czy jeszcze istnieje] instytucja-biuro projektów "NAWI CENTRUM" ,plac Nowy Targ
Witajcie........
Otóż modelu kartonowego BIZONA nie wydał nikt .....niestety . Z tego co wiem istnieje jeden model kartonowy takiej jednostki ........... znajdował się w Sali Tradycji w Technikum Żeglugi Śródlądowej we Wrocławiu.........skąd wiem ....... proste, sam go wykonałem jako pracę dyplomową ....... świetlne lata temu........
Dobra a teraz rada jak zdobyć dokumentację......... trzeba po prostu pójść na jakiegokolwiek pchacza typu BIZON i pogadać z kapitanem , zwanym wodzem lub mechanikiem i ładnie poprosić o wypożyczenie takowej dokumentacji ......... ( dobrze jest poprzeć swoją prośbę jakimś "załącznikiem" ) w ten sposób zdobyłem wszystkie potrzebne rysunki . Przy okazji wizyty na takiej jednostce można też popstrykać zdjęcia co napewno będzie świetnym uzupełnieniem rysunków...........
No a później pozostaje tylko wziąść się za budowę.......
Życzę powodzenia.
Otóż modelu kartonowego BIZONA nie wydał nikt .....niestety . Z tego co wiem istnieje jeden model kartonowy takiej jednostki ........... znajdował się w Sali Tradycji w Technikum Żeglugi Śródlądowej we Wrocławiu.........skąd wiem ....... proste, sam go wykonałem jako pracę dyplomową ....... świetlne lata temu........
Dobra a teraz rada jak zdobyć dokumentację......... trzeba po prostu pójść na jakiegokolwiek pchacza typu BIZON i pogadać z kapitanem , zwanym wodzem lub mechanikiem i ładnie poprosić o wypożyczenie takowej dokumentacji ......... ( dobrze jest poprzeć swoją prośbę jakimś "załącznikiem" ) w ten sposób zdobyłem wszystkie potrzebne rysunki . Przy okazji wizyty na takiej jednostce można też popstrykać zdjęcia co napewno będzie świetnym uzupełnieniem rysunków...........
No a później pozostaje tylko wziąść się za budowę.......
Życzę powodzenia.