Na stronach wydawnictwa Answer pojawił się długo oczekiwany model tendera lotniczego Akitushima. Model jest dostępny w sprzedaży w promocyjnej cenie 27,99. Przypominam że nakład jest iście kolekcjonerski...wiec kto chce to cudo mieć u siebie to do zamawiania...
Z tym nakładem kolekcjonerskim to myślę, że nie trzeba sie do końca tak przejmować, na pewno dla wszystkich starczy.
Przecież podobnie jest z Junyo, również nakład jest kolekcjoneerski 420 egz., a pomimo to jest ciągle w sprzedaży od wieeelu tygodni.
Alabama - w sprzedaży jest od wielu tygodni - ale już jest na wyczerpaniu u wydawcy. Później będziemy kupowali na Allegro za....
Akitushima - piękny okręcik- widziałem go na konkursie w Radomiu. No i nazwisko projektanta (Maciej Herbut) świadczy o tym ,że został pedantycznie opracowany...
kopajt pisze:Ta ladna pani tez jest w komplecie z wycinanka ???
Wkoncu naklad kolekcjonerski hihih
Powinni zabronic takich zdjec na forum ehhhhh a moze jednak do kazdej relacji jedno zdjecie z urocza dziewczyna - wtedy to by sie dzialo
Ta ładna pani to Lalka z czarnego forum. Zwana czasami żoną Frytka . Akurat jak robiłem zdjęcie modelu , była za nim. Patrzcie na nią jako tło do modelu , a nie odwrotnie ;)