USS Enterprisse
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Robert7773
USS Enterprisse
Serdecznie witam wszystkich kolegow modelarzy.
Przedstawie w najblizszym czasie zdjecia z gotowego juz lotniskowca
USS Enterprisse w skali 1:300 . Model zostal zrobiony przed 3 laty i stoi w tej chwili w gablocie na wystawie.
Interesujace w tym modelu jest, ze zostal wykonany z pelnym wyposazeniem samolotowym F-18, F-14 itd. oraz z pelnym oswietleniem w hangarach i pasu ladowania. Prace trwaly okolo 24 miesiecy.
W przyszlym tygodniu wstawie zdjecia tego imponujacego modelu do forum.
Pozdrawiam
Robert 7773
Przedstawie w najblizszym czasie zdjecia z gotowego juz lotniskowca
USS Enterprisse w skali 1:300 . Model zostal zrobiony przed 3 laty i stoi w tej chwili w gablocie na wystawie.
Interesujace w tym modelu jest, ze zostal wykonany z pelnym wyposazeniem samolotowym F-18, F-14 itd. oraz z pelnym oswietleniem w hangarach i pasu ladowania. Prace trwaly okolo 24 miesiecy.
W przyszlym tygodniu wstawie zdjecia tego imponujacego modelu do forum.
Pozdrawiam
Robert 7773
robert7773 no to teraz rozpaliłeś nasze dusze....
Czekam z niecierpliwością...szybko ..... szybko ...
no...... juz...
U mojego ojca stoji takie cuś tylko że z plastiku a chetnie bym to zobaczył w wersji kartonowej.
I mam pytanko - jakie to jest wydawnictwo, skąd pochodzi , a moze własne opracowanie ????????
Pozdrawiam
Czekam z niecierpliwością...szybko ..... szybko ...
no...... juz...
U mojego ojca stoji takie cuś tylko że z plastiku a chetnie bym to zobaczył w wersji kartonowej.
I mam pytanko - jakie to jest wydawnictwo, skąd pochodzi , a moze własne opracowanie ????????
Pozdrawiam
Kermeet a masz skaner albo skany samolotów w jeden (1) na (:) trzysta(300)? jeśli tak to porosiłbym na Maila ernbar@wp.pl
- Robert7773
Witam wszystkich !
W piatek wieczorem zrobie pierwsze zdjecia z tego modelu. Model ten jest unikatem w swoim rodzaju.
Samo podlaczenie elektryczne sprawilo najwiekszy problem. Ale nie bede za duzo pisac dzisiaj na ten temat, talko jak beda zdjecia ( w piatek wieczorem ) to podyskutujemy napewno na temat zrobienia tego wspanialego okretu.
Pozdrawiam.
Robert 7773
W piatek wieczorem zrobie pierwsze zdjecia z tego modelu. Model ten jest unikatem w swoim rodzaju.
Samo podlaczenie elektryczne sprawilo najwiekszy problem. Ale nie bede za duzo pisac dzisiaj na ten temat, talko jak beda zdjecia ( w piatek wieczorem ) to podyskutujemy napewno na temat zrobienia tego wspanialego okretu.
Pozdrawiam.
Robert 7773