Robi się dalej. Na dachu dodatkowy spojler i przejście do tylnej zabudowy. Oczywiście Arek, że na komputerku ale bez szaleństwa - na Corelu 9
*[Relacja/Pojazd] Poldek Kierownika ("troszkę"inny
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Ostatnio zmieniony sob lis 26 2005, 14:14 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuję. Na tyle dało się poprawić. Może w zimie gdzieś nie wyhamował i był klepany
Ostatnio zmieniony sob lis 26 2005, 14:21 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.
A oto Poldek po poprawkach i w całości. Muszę stwierdzić, że jest to bardzo udany model którego montaż sprawia wiele przyjemności i satysfakcji.
Ostatnio zmieniony sob lis 26 2005, 15:10 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.
model jako model bardzo mnie sie podoba )
ale co do "przynelaznosci" to ja sie wypowiadac nie bede bo panow w mundurach (niebieskich) nie lubie straszliwie ;) a wiec i te poldki zle mi sie kojaza :P
pzdr
ale co do "przynelaznosci" to ja sie wypowiadac nie bede bo panow w mundurach (niebieskich) nie lubie straszliwie ;) a wiec i te poldki zle mi sie kojaza :P
pzdr
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach