Dzięki vwsmok : ))
Ursus jest "piękny" bo to mój pierwszy model kartonowy który robiłem sam Pzniż wz.34 to pierwszy który robiłem w ogóle.To co w nim jest schrzanione to moja robota ;). krzywa nastawnia to efekt "komputerowego" braku tła. Wszystko co kolejowe trafi na dioramy i zostanie wyretuszowane(nie wiem co z wagonem, ale wyretuszowany pewnie będzie) W nastawniach jest szczątkowe wyposażenie wnętrza(z modelu) W stacji nie było w ogóle więc dorbiłem sam.
Moje modele kartonowe
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Racja racją a kultura kulturą. Zuza coś na ten temat wie...
Dodam w tej wiadomości, bo chyba zostałem źle zrozumiany przez "vwsmoka" - patrz niżej. Nie przyczepiam się do chłopaka a do Zuzy. Moja wypowidź oznacza tyle, że generalnie Zuza ma rację ale mogłaby się zdobyć na kulturale zwrócenie uwagi lub poprostu zamilknąć, jak ja niniejszym czynię.
Bez odbioru
Dodam w tej wiadomości, bo chyba zostałem źle zrozumiany przez "vwsmoka" - patrz niżej. Nie przyczepiam się do chłopaka a do Zuzy. Moja wypowidź oznacza tyle, że generalnie Zuza ma rację ale mogłaby się zdobyć na kulturale zwrócenie uwagi lub poprostu zamilknąć, jak ja niniejszym czynię.
Bez odbioru
Ostatnio zmieniony śr cze 30 2004, 12:27 przez origami, łącznie zmieniany 3 razy.
Odczepcie sie od chlopaka!
Ma modele, chce sie pochwalic - jego prawo. Nie on pierwszy wklada tu fotki gotowych modeli. Jak kierownik wsadzil swojego Dodga to byly tylko zachwyty (i slusznie!!!) a nie widzialem tekstow "nie zasmiecaj, wsadz do galerii". Odwagi nie styklo?
PS. Kierowniku - przepraszam, ze Twoj model opisalem jako przyklad, ale okrutnie mi sie podoba i tak "spod duzego palca" wypadlo :-))
Ma modele, chce sie pochwalic - jego prawo. Nie on pierwszy wklada tu fotki gotowych modeli. Jak kierownik wsadzil swojego Dodga to byly tylko zachwyty (i slusznie!!!) a nie widzialem tekstow "nie zasmiecaj, wsadz do galerii". Odwagi nie styklo?
PS. Kierowniku - przepraszam, ze Twoj model opisalem jako przyklad, ale okrutnie mi sie podoba i tak "spod duzego palca" wypadlo :-))
w budowie:
Oslabja 1:200 (Nawarin modyfikowany)
Oslabja 1:200 (Nawarin modyfikowany)