bardzo małe części maluje przed wycięciem a potem szlifuje i poprawiam. Większe najpierw sklejam, potem maluję i poprawiam. W ten sposób malowałem Vw Campera i El camino koła zapasowego w Peugeotcie jeszcze nie przykleiłem bo to by dość mocno ograniczało możliwość malowania.
przed chwilą zrobiłem dziury w dachu. Jedną "gratis". Musialem zaszpachlować Attakiem.
Chwilowo przerywam inne prace na rzecz 206-tki i Brery.
Lista Twoich modeli w budowie robi wrażenie. Chyba raczej powinieneś skończyć to co zacząłeś a nie brać się ciągle za cos nowego, bo ta lista będzie się tylko wydłużać i wydłużać...
Paperman zlituj się!! Nie zaśmiecaj forum tysiącami postów i ledwie zaczętych tematów!! Najlepiej poćwicz modelarstwo z dala od komputera... Jak stworzysz coś z co rzeczywiście będzie warte pokazania, wtedy załóż temat. A najlepiej jak będzie skończone...
Amon pisze:Paperman zlituj się!! Nie zaśmiecaj forum tysiącami postów i ledwie zaczętych tematów!! Najlepiej poćwicz modelarstwo z dala od komputera... Jak stworzysz coś z co rzeczywiście będzie warte pokazania, wtedy załóż temat. A najlepiej jak będzie skończone...
Nic dodac i nic ujac!! skoncz to co zacząles a nie pokazujesz tylko same pudelka i zaczynasz coraz to nowsze i nowsze. Moze lepszy bylby jeden watek pt "Paperman kupil sobie nowy model i zaraz sie nim pochwali" Pozdrowienia!!
Pokazywanie modeli nie jest zaśmiecianiem forum. W tej chwili kleję dwa modele i założyłem relacje z ich budowy.Ciekawi mnie fakt że ktoś inny otwierając relację z budowy nie zaśmieca forum a ja tak. Może ze mną coś jest nie tak