No, no ... naprawde fajny!
Też go sobie kiedyś skleję. Narazie obrasta kurzem - moje pudełko z M25 oczywiście.
Co ciekawe, ja również zamierzałem i nadal zamierzam wrzucić mu na pakę AMTRAKA ( którego mam bardziej zaawansowanego od M25 ). Jakoś Amtrak bez wody wydaje mi się mało poradny na lądzie.
Pozdrawiam,
Maciej
Dragon Wagon zaczynamy!
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Witam Właśnie wróciłem z urlopu i wreszcie mogłem zasiąść do kompa Zrobiłem jeszcze kilka fotek Dragona w całości, bo kilka osób podpowiedziało mi, że brakuje takich ujęć więc je wykonałem Mam w tym jeszcze inny interes, ponieważ artykuł na temat budowy Dragona ukaże się w sierpniowym model-fanie wydawca zasugerował mi jeszcze wykonanie tych ujęć. Niestety urlop się skończył i odrazu zostałem zawalony wszelką możliwą zaległą robotą więc za PT 76 albo M 113 zabiorę się dopiero pod koniec przyszłego tygodnia
pozdrawiam
pozdrawiam
Ukończone: M 113 Fitter
Opnki zostały pomalowane ziemistymi kolorami i gdy wyschły zostały przetarte sproszkowaną czarną pastelą. Moim celem były tak pomalować opony aby wyglądały jak po przejechaniu po jakiejś twardej powierzchni i wtedy bieżnik odsłania się na wystających miejscach .
Ukończone: M 113 Fitter