Moje Mers-el-Kebir
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 8
Na zakończenie będzie fotka z przymiarem Mundzia. Najpierw małe wyjaśnienie. Dlaczego "Moje Mers-el-Kebir"? Pamiętacie jak 3 lipca 1940 roku (strzelam z pamięci i mogę się mylić, jeżeli tak, to liczę na licznych poprawiaczy) Brytyjczycy dali co nieco łupnia Francuzom pod Mers-el-Kebir? A pamiętacie jak nazywała się ta operacja? Otóż była to Operacja Katapulta. Ja też przeprowadziłem Operację Katapulta. Z tą różnicą, że operacja Brytyjczyków była operacją zniszczenia (biedna Bretagne), a moja była dziełem tworzenia. Tworzenia, które zaowocowało powstaniem mini repliki z dziedziny artylerii starożytnej. A powstało dlatego, że kiedyś mi odbiło żeby coś takiego zrobić. Pewnie znowu wkrótce mi odbije i będę znów coś kombinował.
W tym miejscu chciałbym bardzo podziękować Vivitowi za cierpliwość w fotografowaniu katapulty. Każda sesja zdjęciowa była okazją do prowadzenia wielce interesujących dysput na tematy modelarskie i nie tylko. Ponadto dzięki temu wiem co Vivit kombinuje, a to też bardzo interesujące.
53. Fotka z przymiarem Mundzia
Uśmiech kończący ,
W tym miejscu chciałbym bardzo podziękować Vivitowi za cierpliwość w fotografowaniu katapulty. Każda sesja zdjęciowa była okazją do prowadzenia wielce interesujących dysput na tematy modelarskie i nie tylko. Ponadto dzięki temu wiem co Vivit kombinuje, a to też bardzo interesujące.
53. Fotka z przymiarem Mundzia
Uśmiech kończący ,
Ostatnio zmieniony ndz cze 19 2005, 20:00 przez Edmund_Nita, łącznie zmieniany 3 razy.
- Wujek Andrzej
- x 2
Mers el Kebir
Gratuluję Edmundzie pięknego modelu ... tak po prostu .
Jak modelarz modelarzowi gratuluje .
Ta rączka macha w stronę odległego Koszalina
Wujek Andrzej .
Laura jakiego chyba założysz ? Wzorem olimpijskim ? hej
Jak modelarz modelarzowi gratuluje .
Ta rączka macha w stronę odległego Koszalina
Wujek Andrzej .
Laura jakiego chyba założysz ? Wzorem olimpijskim ? hej
-