*[Relacja/Okręt] Nastojczywyj (Fly Model 122)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
A tak wstępnie prezentują się nadbudówki na pokładzie głównym.
Ostatnio zmieniony pn wrz 19 2005, 10:37 przez Pablo, łącznie zmieniany 2 razy.
Na zdjeciu 31 zauwazylem ze nadbudowka nie jest do konca dobrze przyklejona, na rogu. Chyba nie przymierzyles z tym szkieletem nadbudowki. Lepiej je oszlifowac, wtedy nie bedzie sie mialo problemu z niedoborem "poszycia". "Wrega to poszycia, nigdy odwrotnie".
A z tymi bulajami to prawdziwa zagadka, bo ja obejrzałem dokladnie przed chwila swoja wycinanke i sa rowno Przypadkiem nie zmieniales srednicy otworow tych otworow? Wydaja mi sie wieksze, a to by tlumaczylo, dlaczego wyciales nie za rowno. Poprostu nie przyjales tego samego srodka okregu co go to przyjal autor opracowania i juz.
Pospiech to niezbyt dobry doradca. Przekonalo sie o tym wielu.
Tak to bardzo fajnie idzie Pisz jakby cos sprawialo Ci problem, znaczy jest bledem w opracowaniu i na co warto uwazac. Przyda sie na pewno licznym!
A z tymi bulajami to prawdziwa zagadka, bo ja obejrzałem dokladnie przed chwila swoja wycinanke i sa rowno Przypadkiem nie zmieniales srednicy otworow tych otworow? Wydaja mi sie wieksze, a to by tlumaczylo, dlaczego wyciales nie za rowno. Poprostu nie przyjales tego samego srodka okregu co go to przyjal autor opracowania i juz.
Pospiech to niezbyt dobry doradca. Przekonalo sie o tym wielu.
Tak to bardzo fajnie idzie Pisz jakby cos sprawialo Ci problem, znaczy jest bledem w opracowaniu i na co warto uwazac. Przyda sie na pewno licznym!
Następnym elementem który podlega waloryzacji są tory wózków minowych na pokładzie. Tory narysowane w modelu niezbyt przystają do rzeczywistości.
Tory rufowe powinny być połączone z burtowymi.
I tak też postanowiłem je wykonać.
Tory rufowe powinny być połączone z burtowymi.
I tak też postanowiłem je wykonać.
Ostatnio zmieniony pn wrz 19 2005, 11:08 przez Pablo, łącznie zmieniany 3 razy.
Pomocny w tym był szablon własnej produkcji, który niestety ma tę wadę że jest jednorazowy. A oto efekt:
Ostatnio zmieniony pn wrz 19 2005, 10:46 przez Pablo, łącznie zmieniany 2 razy.