Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
A teraz niespodzianka, którą przygotowała moja osoba dla wszystkich uczestników.
Każdy z biorących udział w zabawie zgromadził jakiś dorobek punktów. Aby nie poszedł on na marne będzie stanowił o kolejności wyboru modelu kartonowego. Do dyspozycji mam niżej wymienone modele.
1. Radziecki czołg lekki T-70 M skala 1:25 5 szt.
2. Doświadczalny samolot pionowego startu SNECMA C 450-01 COLEOPTERE skala 1:33 5 szt.
3. Lokomotywa elektryczna EL 200 skaka 1:45 5 szt.
4. Polski torpedowiec ORP Podhalanin 1:200 5 szt.
Jak zauważyć łatwo modeli jest 20 szt. tyle ile uczestników zatem w koleności zgodnej z wynikami proszę podawać na forum, kto jaki model sobie rezerwuje. Zaczynamy od góry do dołu. Jeżeli jakiś model się wyczerpie to do dyspozycji pozostają pozostałe. W ten sposób wszyscy zostaną obdarowani....Jeżeli ktoś nie chce modelu niech napisze jak będzie jego kolejność że rezygnuje.
Każdy z biorących udział w zabawie zgromadził jakiś dorobek punktów. Aby nie poszedł on na marne będzie stanowił o kolejności wyboru modelu kartonowego. Do dyspozycji mam niżej wymienone modele.
1. Radziecki czołg lekki T-70 M skala 1:25 5 szt.
2. Doświadczalny samolot pionowego startu SNECMA C 450-01 COLEOPTERE skala 1:33 5 szt.
3. Lokomotywa elektryczna EL 200 skaka 1:45 5 szt.
4. Polski torpedowiec ORP Podhalanin 1:200 5 szt.
Jak zauważyć łatwo modeli jest 20 szt. tyle ile uczestników zatem w koleności zgodnej z wynikami proszę podawać na forum, kto jaki model sobie rezerwuje. Zaczynamy od góry do dołu. Jeżeli jakiś model się wyczerpie to do dyspozycji pozostają pozostałe. W ten sposób wszyscy zostaną obdarowani....Jeżeli ktoś nie chce modelu niech napisze jak będzie jego kolejność że rezygnuje.
Po negocjacjach ze zdobywcą pierwszego miejsca czyli Gutorem postanowiliśmy że kopajcik dostanie Victory
Bardzo się cieszę z tej decyzji i pragnę podziękować za piękną inicjatywę którą był ten konkurs. W następnym także wezmę udział. Gdyby nie wyjazd Szyderczej Gały mielibyśmy finisz jak na olimpiadzie. Jeśli mogę zaklepać, to chciałym otrzymać także ORP Podhalanin
Bardzo się cieszę z tej decyzji i pragnę podziękować za piękną inicjatywę którą był ten konkurs. W następnym także wezmę udział. Gdyby nie wyjazd Szyderczej Gały mielibyśmy finisz jak na olimpiadzie. Jeśli mogę zaklepać, to chciałym otrzymać także ORP Podhalanin
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
Bardzo się cieszę, że ten konkurs się udał - ze swej strony muszę przyznać, że dawno tyle nie spędziłem wędrując po necie i przeglądając posiadaną literaturę w poszukiwaniu odpowiedzi... Już nie pamiętam przy którym pytaniu, ale siedziałem kiedys prawie do 4 nad ranem, by sformułować odpowiedź:))
Mam nadzieję, że takich konkursów będzie więcej:)
Co do wyboru... nie czekając na kolegów z wyższych miejsc wyrażam zainteresowanie Podhalaninem:) a ten pośpiech wynika wyłącznie z braku obecności na forum przez najbliższe 2 dni..
Mam nadzieję, że takich konkursów będzie więcej:)
Co do wyboru... nie czekając na kolegów z wyższych miejsc wyrażam zainteresowanie Podhalaninem:) a ten pośpiech wynika wyłącznie z braku obecności na forum przez najbliższe 2 dni..
Marcin
Stocznia coś tam po cichu dłubie:)
Stocznia coś tam po cichu dłubie:)