Brand Clear Glue
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Robert Grzywacz
Brand Clear Glue
Cały Kraków (no może cały ) przeszukałem za tym klejem. Czy ktoś z kolegów wie gdzie go kupić? Jak nie w Krakowie to może Katowicach?
Pozdrawiam
Robert Grzywacz
Robert Grzywacz
eeeee, chyba coś Kolega Robert kręci, jak by przeszukał cały Kraków to by BCG napewno znalazł (wg napisu na opakowaniu - z tego co pamietam bo się rozpuściło po kontakcie z acetonem chyba - importer jest właśnie z Krakowa, ulica Mała Góra, numeru nie pamiętam),
ja swoją tubkę kupiłem na ulicy Stradom, w papierniczym, który jest po lewej stronie (idąc od ulicy Dietla), jakieś 20-50 za zegarmistrzem (który swój punkt też ma po rzeczonej stronie lewej), klej kosztował mnie jakieś 2-3 mc temu 1,5zł,
z tego co widziałem jest on też dostepny w niektórych kioskach i innych sklepach papiernicznych, z tym, że nie należy pytać obsługi o klej BCG lub nawet Brand Clear Glue tylko poprosić o pokazanie klejów w płynie jakie mają na stanie (panie zazwyczaj nie są kompletnie zorientowane o co biega)
ja swoją tubkę kupiłem na ulicy Stradom, w papierniczym, który jest po lewej stronie (idąc od ulicy Dietla), jakieś 20-50 za zegarmistrzem (który swój punkt też ma po rzeczonej stronie lewej), klej kosztował mnie jakieś 2-3 mc temu 1,5zł,
z tego co widziałem jest on też dostepny w niektórych kioskach i innych sklepach papiernicznych, z tym, że nie należy pytać obsługi o klej BCG lub nawet Brand Clear Glue tylko poprosić o pokazanie klejów w płynie jakie mają na stanie (panie zazwyczaj nie są kompletnie zorientowane o co biega)
Ostatnio zmieniony sob wrz 04 2004, 20:17 przez wokram, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robert Grzywacz
Chwała WUJASZKOWI za BRANDKA!!!
Szukałem, Znalazłem, Sprawdziłem rewelacja!!!
A co najlepsze to miałem dokładnie to samo zdarzenie, co Sprinter w sklepie, kobieta sama nie wie, co ma w asortymencie.
Tylko ta cena 1,50zł ale warto polecam oczywiście zastosowałem się do wskazówek WUJASZKA co do stosowania.
Szukałem, Znalazłem, Sprawdziłem rewelacja!!!
A co najlepsze to miałem dokładnie to samo zdarzenie, co Sprinter w sklepie, kobieta sama nie wie, co ma w asortymencie.
Tylko ta cena 1,50zł ale warto polecam oczywiście zastosowałem się do wskazówek WUJASZKA co do stosowania.