Kurna Jarski widziales jak mnie walnelo Jesli sie wiec powaznie pytasz to jest tak jak pisali juz inni . Ja mam jeszcze mala uwage co do pewnych czesci. Wydaje mi sie , ze troche leniuchujesz albo to przeoczyles ale na takich zblizeniach widac to dokladnie. Mam na mysli nieusuniete slady po laczeniu form na paru czesciach . Pewnie paru z Was powie , ze Okonek ma pir.......ca ale nic na to nie poradze .Takie cus bardzo sie rybce nie podoba . Pewnie bede musial isc do lekarzajarski pisze: ja pytam poważnie jak to wygląda ?
M34 i M101 - to już po raz drugi.
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Wujek Andrzej
- x 2
Nic podobnego Wujaszku. Właśnie o taką rzeczową krytykę mi chodziło . W moim mniemaniu po to jest forum, a nie żaby bić sobie nawzajem brawo. Co do wyszlifowania niektórych elementów to czyste lenistwo, ale tak lub gorzej wyglądały wszystkie elementy . W tych pierwszych modelach bardziej zwracam uwagę na malowanie, bo jak oglądałem lepsze modele (czytaj droższe), to aż takich problemów tam nie ma. Co do samych nie wyszlifowanych elementów, to pocieszam się, że w rzeczywistości tego aż tak nie widać.Wujek Andrzej pisze:W ciężkiej opresji się Jarek znalazłeś ...
Pytanie jak to wygląda dotyczyło właśnie malowania, bo to jest chyba sednem sprawy.
- Wujek Andrzej
- x 2