Brakujące strony w Wagonach BCi-z Answer
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Brakujące strony w Wagonach BCi-z Answer
Właśnie wziołem dziś do ręki tą wycinankę przymierzając się wreszcie po dłuższym leżakowaniu na półce do sklejenia tego wagonu i oczom nie wierzę. Brakuje mi stron!!!!!!!!!!!!
Biegam tymi oczkami po numerach, ale nie mogę sie doszukać przynajmniej kilku elementów.
I co ja teraz zrobię.
Być może sie mylę,ale chyba nie, więc pytanie do posiadających tą wycinanke ile powinno być stron???
Ja mam 12 - na wagony i 8 na parowóz.(schematów nie liczę)
Biegam tymi oczkami po numerach, ale nie mogę sie doszukać przynajmniej kilku elementów.
I co ja teraz zrobię.
Być może sie mylę,ale chyba nie, więc pytanie do posiadających tą wycinanke ile powinno być stron???
Ja mam 12 - na wagony i 8 na parowóz.(schematów nie liczę)
Wagony to 14 arkuszy - 4 kolorowe i 3 cz-b na jeden wagon.
Być może że w Twoim modelu w czasie zszywania wypadł jeden arkusz.
Skontaktuj się ze mną biuro@answer.pl - dośle brakujący arkusz.
Być może że w Twoim modelu w czasie zszywania wypadł jeden arkusz.
Skontaktuj się ze mną biuro@answer.pl - dośle brakujący arkusz.
Trochę straciłem nadzieję, że przyjdzie przesyłka bo coś dlugo to trwa, dlatego prosiłbym kogoś, kto posiada ten model o podesłanie mi skanów.
Brakuje mi takich elementów jak np nr:35a, 35b, 20....z tego co wiem są to dwie strony czarnobiałe.
Dla ułatwienia mam strony: z ostoją (czêsci 1a, 6, 10......)
i z dachem (49, 12, ....)
ps. Do KF czy mógłbys mi wysłać na mojego e-maila adres który Ci podałem, bo może wkradła się jaką pomyłka u mnie w outlooku pokazuje jakieś szlaczki zamiast polskich liter przy nazwisku. Może stąd ten problem z dotarciem przesyłki.
Brakuje mi takich elementów jak np nr:35a, 35b, 20....z tego co wiem są to dwie strony czarnobiałe.
Dla ułatwienia mam strony: z ostoją (czêsci 1a, 6, 10......)
i z dachem (49, 12, ....)
ps. Do KF czy mógłbys mi wysłać na mojego e-maila adres który Ci podałem, bo może wkradła się jaką pomyłka u mnie w outlooku pokazuje jakieś szlaczki zamiast polskich liter przy nazwisku. Może stąd ten problem z dotarciem przesyłki.
Nie chce zaczynać kolejnej wojny, ale nie wierzę w to że ta przesyłka zostala do mnie wyslana. Mija prawie miesiąc wię już powinna dojśc. Jeśli to był problem, zbytnie obciążenie finansowe, to trzeba było wysłać na mój koszt , skoro juz tyle zapłaciłem, to mogę jeszcze, a co tam.
Przesyłki nie ma, ale mam pdf-a, którego przesłał KF (dzięki chociaż za to)ale nie moge za cholerę wyskalować, wiec właściwie nic mi z tego, anie będe próbował w nieskończoność drukować, bo na tusz nie urobię.
To tyle co mialem do powiedzenia.
Może wie ktoś jak sie drukuje pdf-y ?
Przesyłki nie ma, ale mam pdf-a, którego przesłał KF (dzięki chociaż za to)ale nie moge za cholerę wyskalować, wiec właściwie nic mi z tego, anie będe próbował w nieskończoność drukować, bo na tusz nie urobię.
To tyle co mialem do powiedzenia.
Może wie ktoś jak sie drukuje pdf-y ?
Nierozumiem w czym jest problem z wydrukowaniem.
Jaco jezeli mozesz wyslij mi prywatna wiadomosc z numerem telefonu - zadzwonie do Ciebie i wytlumacze co i jak masz wydrukowac - niestaty ostatnio jest problem z mailami u mnie - moj serwer zostal przeniesiony z euromedii na homa i ciagle sa jakies kombinacje i kilkugodzinne zaniki.
Co do przesyłki - dostałem wczoraj jej zwrot z napisem dwukrotnie awizowano, nie podjeto w terminie - moge wstawic tu jej foto jezeli nie dowierzasz. Z drugiej strony moze to i lepiej, bo czegos tak zmasakrowanego jeszcze nie widzialem.
Tak czy inaczej prosze Cie o wiadomosc z numerem telefonu i dokonczymy sprawe.
Jaco jezeli mozesz wyslij mi prywatna wiadomosc z numerem telefonu - zadzwonie do Ciebie i wytlumacze co i jak masz wydrukowac - niestaty ostatnio jest problem z mailami u mnie - moj serwer zostal przeniesiony z euromedii na homa i ciagle sa jakies kombinacje i kilkugodzinne zaniki.
Co do przesyłki - dostałem wczoraj jej zwrot z napisem dwukrotnie awizowano, nie podjeto w terminie - moge wstawic tu jej foto jezeli nie dowierzasz. Z drugiej strony moze to i lepiej, bo czegos tak zmasakrowanego jeszcze nie widzialem.
Tak czy inaczej prosze Cie o wiadomosc z numerem telefonu i dokonczymy sprawe.