Plany Bismarcka-masz problem z jakimiś elementami-napisz
Moderator: kartonwork
Plany Bismarcka-masz problem z jakimiś elementami-napisz
Witam
Właśnie się się zarejestrowałem w karton net work
Widzę że jest budowanych tu kilka Bismarcków.Mam szczegółowe plany tego okrętu.Więc jeśli macie jakiś problem z jakimiś elementami mogę wysłać skany
Plany są w skali 1-200 i 1-400
Osobiście szukam planów HMS Bounty-szczególnie wszystkiego co jest na pokładzie,w skali 1-48
Dołączam skany wieży i Arado,są paskudnej jakości ,ale na maila mogę podesłać w wyższej rozdzielczości
Właśnie się się zarejestrowałem w karton net work
Widzę że jest budowanych tu kilka Bismarcków.Mam szczegółowe plany tego okrętu.Więc jeśli macie jakiś problem z jakimiś elementami mogę wysłać skany
Plany są w skali 1-200 i 1-400
Osobiście szukam planów HMS Bounty-szczególnie wszystkiego co jest na pokładzie,w skali 1-48
Dołączam skany wieży i Arado,są paskudnej jakości ,ale na maila mogę podesłać w wyższej rozdzielczości
plany bismarka
Witam
Czy dało by się ogarnąć ja jakoś w całości? Napisz zgrubsza co zawierają.
Hi JareK
Czy dało by się ogarnąć ja jakoś w całości? Napisz zgrubsza co zawierają.
Hi JareK
- Acid Rain 1973
- Acid Rain 1973
Jak tam skanowanie planów, bo mam poważna zagwozdkę . Na TEJ fotce widać drzwi do hangaru nr. 2 na Bismarcku. Ciekawi mnie czy otwierana była cała ściana z tymi przesuwnymi drzwiami czy tylko ta część przesuwna i po co ewentualnie była zrobiona. Wejście osobowe w końcu jest a przez te przesuwne drzwi i tak Arado by się nie przecisnął. Chciałbym w swoim modelu zrobić otwarty ten hangar z widocznym w środku samolotem ale byłoby fajnie jakby to dopowiadało też rzeczywistości. A tak przy okazji jeśli ktoś z Szanownego Grona posiada plany tego niemieckiego "maluszka" i byłby skłonny jakoś nimi się podzielić... .
Lokomotywa SU45-070 = ukończona
Lokomotywa ST43-223 = 75%
Lokomotywa ET21-350 = 97%
Lokomotywa ST43-223 = 75%
Lokomotywa ET21-350 = 97%