Model-nie model ??? [zapytanie o "granicę"]
- herbaciany
Jeta-frajda jest rzeczywiście ogromna. Czasami tylko brak pomysłów i wtedy "robota" stoi. Najlepiej jest wtedy, kiedy podejmuję się próby zrobienia czegoś, co wydaje mi się nie możliwe do zrobienia Czasami podchodzę do tego po kilka razy(delikatny element pęka, przedmiot, który miał wyjść-wcale go nie przypomina ).Ale jak już wyjdzie to wysiłek się opłacał.No i zawsze to krok naprzód .
Wielkie dzięki Wszystkim za doping i pomoc
Wielkie dzięki Wszystkim za doping i pomoc
- herbaciany
Postanowiłem zakopać skarby
Ostatnio zmieniony czw lut 09 2006, 17:45 przez herbaciany, łącznie zmieniany 1 raz.
- herbaciany
Dzisia przymocowałem ostatnie elementy .Praca została zakończona.Dzięki wszystkim za zainteresowanie i opinie .
Ostatnio zmieniony czw lut 09 2006, 17:49 przez herbaciany, łącznie zmieniany 1 raz.
FAN-TA-STYCZ-NIE !!
Gratuluję wyobraźni i sprawnym (p/m)aluchom które dioramkę wykonały
Gratuluję wyobraźni i sprawnym (p/m)aluchom które dioramkę wykonały
Dar Młodzieży z GPM'u - uzbrajanie sterówki - 90%...
Pracowałbym dalej tylko czasu brak...
Pozdrawiam - Witkow
Pracowałbym dalej tylko czasu brak...
Pozdrawiam - Witkow
Heh... no kurcze, zdjęcia modeli/dioramek wbiły mnie dosłownie w fotel. Super wykonanie, czyściutko, gładko, nie ma sie do czego przyczepić. Materiał też nie tuzinkowy, widać nakład pracy w wykonanie elementów (miniłopatka w pudełku zapałek jest rewelacyjna!).
"Jednym słowem" - ŚLICZNE I AŻ CHCE SIĘ NA TO SPOGLĄDAĆ.
Fajny pomysł z takim wykorzystaniem drewna. A może tak..... zegarek? I do tego działający? Jedną odskocznią od drewna mogły by być sprężyny.
"Jednym słowem" - ŚLICZNE I AŻ CHCE SIĘ NA TO SPOGLĄDAĆ.
Fajny pomysł z takim wykorzystaniem drewna. A może tak..... zegarek? I do tego działający? Jedną odskocznią od drewna mogły by być sprężyny.
Pozdrawiam - AlaN
- herbaciany