No dokladnieMarcintosh pisze:To nie byla jedyna porazka. Ale probowali, starali sie chlopaki przynajmniej. Nie chodzi z reszta o to, aby licytowac niewypaly.
BTW... jakis czas temu czytalem jakis watek dotyczacy chyba projektowania, gdzie zmieszales z blotem CorelDraw i pozwol, ze napomkne w tym watku swoje zdanie...
Corel pod maka jest rzeczywiscie jedna, wielka porazka... pracowalem od poczatku pod AI od wersji bodajze 5.5 (jeszcze na dyskietkach instalacja byla ;) ) plulem na Corela ile sie dalo.... jednak po czasie bylem zmuszony (zmiana firmy) przezucic sie na Corel'a i.... po trudnych poczatkach skonfigurowalem go "pod siebie" (skroty z AI gdyz sa baaaardzo wygodne) i... po czasie wyszlo, ze to bardzo przyjemny program - praktycznie wszystko mam pod reka (glownie drugi klawisz myszy i skroty z klawiatury)... obecnie o wiele wydajniej (chodziasz mam tez AI) pracuje glownie w Corelu na PC...
Jedno pytanie mam do ciebie co do AI - moze znasz jakis sposob (bo do dzisiaj tego nie rozpracowalem). Mam np. logo o wymiarze np. 9 cm szerokosci - jak je przeskalowac jednym ruchem (wpisujac jedynie szerokosc) na np. 4 cm?