Okonek pisze:Bandy powinien sam wycofac kandydature swojego modelu . Czy to zrobii ? tego nie wiem bo strasznie lubi nagrody
Ogłaszam wszem i wobec że wycofuję kandydaturę swojego modelu spod głosowania w tegorocznym konkursie Grand Prix z powodów wyżej opisanych przez Okonka. Rzeczywiście luki w regulaminie konkursu pozwoliły mi brać w nim udział w ubiegłym roku lecz następne luki pojawiły się i w tym roku. Dziękuję wszystkim którzy glosowali teraz na mój model ale muszę niestety ich zawieść i zrobić to co niniejszym czynię by nie wywoływać kolejnej niepotrzebnej dyskusji. Ci co będą chcieli niech sobie głosują dalej - bardzo dziękuję za docenienie mojego modelu i może zagłosujecie na kolejny mój model w przyszłym roku - no chyba że kolejne edycje konkursu nie pozwolą mu startować z jakiś innych względów.
Proszę was o nie komentowanie mojej decyzji by nie zaśmiecać tego wątku.
A swoją drogą czy coś złego jest w tym że lubię nagrody ? a kto ich nie lubi ?
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za oddane głosy
Fokker EIII - Swinger - jak z przeciętnej wycinanki można zrobić genialny model. Nieukrywam, że nominację popieram możliwością oglądania Fokkera "na żywo".
Cromwell IV - Hellios - podobnie jak w przypadku Fokkera, maksymalna waloryzacja stosunkowo ubogiego modelu, świetne malowanie oraz plus za barwy PSZ.
Me-109E-4/N - Sicore - po pierwsze nieźle sklejony model, po drugie stodziewiątka
Ostatnio zmieniony sob sty 08 2005, 0:11 przez messer, łącznie zmieniany 1 raz.
staszkov...w sumie to Bundy nie wycofał się dlatego,że jego model nie mieścił się w regulaminie,ale wycofał zapewne nie chcąc aby potem mówiono,że wygrał poprzez jakieś "luki w regulaminie" ...
Z tego co tu jeszcze przeczytałem zrobił to na "prośbe" Okonka
teraz chciałbym oddać nominacje ale dookoła tyle fajnych modeli
Witam!
Moje nominacje:
1.Bismarck Scorpio
2.Yamato Vivita
Cóż,o modelach tych można mówić (i powiedziano już) w samych tylko superlatywach...lub pomilczeć w niemym zachwycie.
I ja podpisuję się pod tym obiema rękami