*[Relacja/Okręt] Nastojczywyj (Fly Model 122)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
"Orzeł wylądował" ale tylko na chwilę. No i dzięki zarwaniu nocy udało się zamontować trochę drobnicy w postaci kilku radarów i motorówek.
Ostatnio zmieniony wt wrz 20 2005, 9:57 przez Pablo, łącznie zmieniany 3 razy.
Dlatego, że takimi fotkami dysponowałem .
Uznałem to za pewnik, że tak w chwili obecnej malowane są śmigłowce na rosyjskich okrętach.
Uznałem to za pewnik, że tak w chwili obecnej malowane są śmigłowce na rosyjskich okrętach.
Ostatnio zmieniony wt wrz 20 2005, 10:04 przez Pablo, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak wiadomo smiglowce Ka-27 nie sa stalym elementem uzbrojenia niszczycieli typu 956 . Zostaja tylko przydzielone do okretu na czas jego rejsu . Pewnie Twoj Ka-27 PS bazowal na niszczycielu w czasie rejsu ze wzgledu na zadanie jakie okret wykonywal . Normalnie powinien tam stac Ka-27 PL . Po dokladnym zapoznaniem sie z materialami nie uwazam juz tego za blad ale jesli ma pozostac w takim malowaniu to musisz mu dorobic jeszcze wyciagarke
Dzisiaj zamontowałem tratwy. Coraz bardziej zaczyna mi się ten model podobać . Okonek dzięki za wyjaśnienia. Od dawna nie interesuję się już lotnictwem Rosji i po prostu nie wiedziałem, że takie malowanie jest stosowane wyłącznie w wersjach ratowniczych. Co do wciągarki to trochę się jej naszukałem na tych rysunkach i musiałem się wspomóc fotkami z netu. Ale teraz już wiem, że te kilka rurek na lewej burcie śmigłowca to konstrukcja wciągarki. A ja szukałem czegoś na podobieństwo wciągarki jaka jest zamontowana w Anakondzie. Obie różnią się ogromnie i stąd ten problem.
Ostatnio zmieniony wt wrz 20 2005, 10:06 przez Pablo, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzisiaj zamontowałem anteny na nadbudówce dowodzenia oraz wyrzutnie rakiet SS-N-22(kiedyś już prezentowałem te wyrzutnie ale były jeszcze nie przyklejone- nawet wywiazała się na ten temat dyskusja )
Ostatnio zmieniony wt wrz 20 2005, 10:09 przez Pablo, łącznie zmieniany 3 razy.
Budowa zakończona ,bandera podniesiona , tylko fotki nieudane za sprawą braku oświetlenia słonecznego .
Mam nadzieję, że jutro rano będzie słonecznie więc wstawię trochę fotek w lepszych ujęciach a resztę wrzucę do galerii.
Mam nadzieję, że jutro rano będzie słonecznie więc wstawię trochę fotek w lepszych ujęciach a resztę wrzucę do galerii.
Ostatnio zmieniony wt wrz 20 2005, 10:12 przez Pablo, łącznie zmieniany 2 razy.