NOWA GAZETA MODELARSKA-WYJAŚNIENIA
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Proszę bardzo - okładka pierwszego numeru SUPER MODEL.
Co do zawartości to trochę widać po tytułach, jest sporo zdjęć, trochę koloru kilka artykułów o technice, trochę rysunków. Sprzedaż ma się zacząć w lutym w kioskach, sklepach modelarskich, Empikach, i sam jeszcze nie wiem gdzie.
Co do zawartości to trochę widać po tytułach, jest sporo zdjęć, trochę koloru kilka artykułów o technice, trochę rysunków. Sprzedaż ma się zacząć w lutym w kioskach, sklepach modelarskich, Empikach, i sam jeszcze nie wiem gdzie.
Ja zawsze witam Mariusz Łukasik
Prowadzę salon prasowy moim dostawcą jest Franpres i z doświadczenia wiem ze jak planujesz wypuścić go w lutym to ja musze juz monitować do nadziałowca o nią ale jak mam to robić skoro nie znam tytułu gazety. A może podaj do jakich dystrybutorów ona trafi. I czy planujesz jakąś współpracę z niezależnymi punktami I na jakich zasadach
Fantastycznie !!!!!
Kolejne pismo dla nas !!!!!!
Ale zgadzam się z MacGregorem ........ czemu brak modelarstwa okrętowego ????????
Choć odpowiedź może być prosta - brak autorów ............bo chyba nie niechęć do pływadeł ????
Zauważcie że jak startował ModelFan to było tam coś niecoś o okrętach autorstwa G.Nowaka
a jak Grzegorz zrezygnował z pisania to zabrakło także artykułów o jednostkach pływających ??????
Kolejne pismo dla nas !!!!!!
Ale zgadzam się z MacGregorem ........ czemu brak modelarstwa okrętowego ????????
Choć odpowiedź może być prosta - brak autorów ............bo chyba nie niechęć do pływadeł ????
Zauważcie że jak startował ModelFan to było tam coś niecoś o okrętach autorstwa G.Nowaka
a jak Grzegorz zrezygnował z pisania to zabrakło także artykułów o jednostkach pływających ??????
Będą i okrętowe, choć nie od pierwszego numeru. Naprawdę tutaj najtrudniej o autorów, ale trochę się udało. Poza tym proces tworzenia u okręciarzy trwa najdłużej. Chciałbym dać pole do popisu wszystkim rodzajom replikanctwa, ale w dużej mierze zależę od Was. Dajcie tematy a ja je opublikuję. Tak jak pisałem na początku rozmowy o piśmie ja tylko moderuję przedsięwzięciem i jestem otwarty na wszelką współpracę. Militaria stoją w zdecydowanej przewadze również i tu na forum więc nie ma się co dziwić przewadze tych tematów tak wśród autorów jak i czytelników. Bądżcie cierpliwi to dopiero pierwszy numer, a jeszcze i tak do końca go nie poznaliście. To tylko okładka na której jest jedynie połowa zawartości.
Ja zawsze witam Mariusz Łukasik