Jarosław Iwan pisze:Ja mam neta w pracy a chciałbym zabrać do domu to wtedy co przeciesz kupiłem.
W zaleznosci od praw, ktore nadal ci autor mozesz ten sam dokument uruchomic na przyklad na dwoch maszynach (Acrobat rejestruje numery maszyn). Ale mnie sie przytafilo cos kupic i okazalo sie ze nie mozna tego ani przeniesc ani wydrukowac, wiec pozostalo mi sleczec po nocy w robocie i gapic sie w ekran. Wtedy wlasnie sobie dalem spokoj z takimi wynalazkami.
Szanowni państwo od jutra w Warszawie w Pelcie oraz w Lublinie w Krzysiu (chyba), a od poniedziałku w pozostałych miejscach gazeta będzie juz do kupienia za podaną przez Was cenę 11,99 zł. Życze przyjemnej lektury.
tempest- wg TEJ strony sklep "Krzyś" w lublinie mieści się przy ulicy Kapucyńskiej 6 trzymaj numer do nich: (81) 5322986 mozesz zadzwonic i zapytac
aczkolwiek wg TEJ strony sklep "krzyś" z lublina mieści sie na placu wolnosći mysle ze opis [Chyba najwiecej dodatkow kolejowych maja w sklepie zabawniczym na
Pl. Wolnosci. Czesc modelarska miesci sie w dolnej czesci sklepu.] bardziej odpowiada tematyce tego forum )
jak widac nie jednemu sklepowi na imie krzyś ;)
pzdr
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata. Marie von Ebner-Eschenbach
"Krzyś" juz sie pozbyl sklepu modelarskiego lub sam sklep uciekl od "Krzysia"
dokladnie sklep modelarski znajduje sie na przeciwko "krzysia" po drugiej stronie ulicy , na Placu Wolnosci, numeru nie znam
Dziękuję za odpowiedzi ale chyba jutro nie dam rady szukać tego sklepu. Muszę grzać do domu a to prawie 400 km. Mam nadzieję, żę SM pojawi się niebawem w empiku w Gliwicach.