KŁOPOTY Z ZAKUPEM SUPER MODELU

inne techniki modelarskie - plastik, żywica, drewno itd.

Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
robmario

KŁOPOTY Z ZAKUPEM SUPER MODELU

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: robmario »

Dostałem kilka maili i wiadomości na priva o kłopotach z zakupem Super Modelu. Wyjaśniam więc kilka kwestii
1. Po ukazaniu się Magazynu w Pelcie i w sklepach modelarskich daliśmy trochę czasu tym punktom na sprzedaż ? w końcu to pismo modelarskie i praktycznie od dzisiaj trafia ona również do Empików, kiosków Ruchu, saloników Kolportera.
2. Jeśli chcecie mieć w Swoim kiosku lub Empiku na przyszłość gazetę to proszę o podanie na mój mail informacji zawierającej adres tego punktu a w przypadku kiosku również jego numer PSD (do wiadomości u kioskarza). Pomoże to w dystrybucji następnych numerów.
3. Wiem, że sklepy modelarskie w większości sprzedały już pierwszą partię, ale realizowana jest właśnie następna, która dotrze w najbliższym tygodniu.
4. Razem z drugą partia sklepy dostaną też druki ciekawej ankiety konkursu, do której serdecznie zapraszam ( są nagrody) Konkurs ten toczy się niezależnie od tego opublikowanego w gazecie.
5. Strona internetowa www.supermodel.kagero.pl została już praktycznie ukończona i będzie aktywna w najbliższych dniach. Tam będziemy na bieżąco komunikować się z Wami.
Jeśli są jeszcze jakieś wątpliwości to służę pomocą.
Ja zawsze witam Mariusz Łukasik
Obrazek
Awatar użytkownika
MIKU05

Post autor: MIKU05 »

Już mnie tu nie ma...
Ostatnio zmieniony wt lut 08 2005, 8:17 przez MIKU05, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wisa

Post autor: wisa »

Ja też kupiłem pierwszy numer. I nic nie ma w nim dla modelarzy kartonowych. Na razie więc poczekam, może znajdzie się miejsce dla kartonówek. Jeśli nie, to odpadam :)
Pozdrawiam i życzę wytrwałości w wydawaniu czasopisma
GCBA w montażowni :)
Okonek

Post autor: Okonek »

Hmmmmm stara melodia - karton w nowej technologi :roll:

Ps. Ciekawie to wyglada. Gratulacje ! A Fidelek sie nic a nic nie pochwalil :chytry:
pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
MIKU05

Post autor: MIKU05 »

I tu też...

Pozdr MIKU05
Ostatnio zmieniony wt lut 08 2005, 8:18 przez MIKU05, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzesiek_-_

Post autor: Grzesiek_-_ »

Może byś załączył wkładki z modelami kartonowymi (Tak ma chyba "kartonówka", ale nie jestem pewien)??? Na pewno znalazłby się ktoś, kto projektowałby te modele.
Awatar użytkownika
gulus

Post autor: gulus »

Po pierwsze: nie jesteście w dziale o kartonowcach. Jeśli macie chęć na czasopismo z kartonem, to piszcie do robmario na priva, ewentualnie załóżcie taki wątek w odpowiednim dziale.
Po drugie, w ogóle nie jesteśmy w temacie do dyskusji o pismie, tylko o jego dostępności.

gulus
Awatar użytkownika
Sacrebleu

Post autor: Sacrebleu »

ja też zdecydowałem się na zakup i niestety ..... pierwszy numer rozczarował mnie.Doceniam wkład pracy, podobają mi sie modele i fotografie, jednak pozostaje niedosyt, Kolejne opisy popularnych modeli i konstrukcji, publikowanych w dziesiątkach innych czasopism. Rozumiem że trudno zrobić coś odkrywczego, jednak miałem nadzieję że ten pierwszy numer czymś mnie zaskoczy. Plusem jest to że dość szeroko potraktowano tematyke modelarską. Proponował bym, większą uwagę zwrócić na sprzet WP, ten stary i ten nowy, osobiście często poszukuję materiałów dotyczących IWW i lotnictwa z tego okresu, i tylko jak na razie Mini Replika systematycznie zamieszcza artykuły na ten temat, myślę że nawet z powodów czysto marketingowych warto zainteresować się tym tematem. Pięknie wyglądają modele wielopłatów i przyciągają wzrok oryginalnym malowaniem ....... ale cóż , czekam na kolejny numer , jednak tym razem przejżę pismo nim je kupię ....
pozdrawiam
Robi się : Zenit HMV 1:250
ODPOWIEDZ