KŁOPOTY Z ZAKUPEM SUPER MODELU
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
KŁOPOTY Z ZAKUPEM SUPER MODELU
Dostałem kilka maili i wiadomości na priva o kłopotach z zakupem Super Modelu. Wyjaśniam więc kilka kwestii
1. Po ukazaniu się Magazynu w Pelcie i w sklepach modelarskich daliśmy trochę czasu tym punktom na sprzedaż ? w końcu to pismo modelarskie i praktycznie od dzisiaj trafia ona również do Empików, kiosków Ruchu, saloników Kolportera.
2. Jeśli chcecie mieć w Swoim kiosku lub Empiku na przyszłość gazetę to proszę o podanie na mój mail informacji zawierającej adres tego punktu a w przypadku kiosku również jego numer PSD (do wiadomości u kioskarza). Pomoże to w dystrybucji następnych numerów.
3. Wiem, że sklepy modelarskie w większości sprzedały już pierwszą partię, ale realizowana jest właśnie następna, która dotrze w najbliższym tygodniu.
4. Razem z drugą partia sklepy dostaną też druki ciekawej ankiety konkursu, do której serdecznie zapraszam ( są nagrody) Konkurs ten toczy się niezależnie od tego opublikowanego w gazecie.
5. Strona internetowa www.supermodel.kagero.pl została już praktycznie ukończona i będzie aktywna w najbliższych dniach. Tam będziemy na bieżąco komunikować się z Wami.
Jeśli są jeszcze jakieś wątpliwości to służę pomocą.
1. Po ukazaniu się Magazynu w Pelcie i w sklepach modelarskich daliśmy trochę czasu tym punktom na sprzedaż ? w końcu to pismo modelarskie i praktycznie od dzisiaj trafia ona również do Empików, kiosków Ruchu, saloników Kolportera.
2. Jeśli chcecie mieć w Swoim kiosku lub Empiku na przyszłość gazetę to proszę o podanie na mój mail informacji zawierającej adres tego punktu a w przypadku kiosku również jego numer PSD (do wiadomości u kioskarza). Pomoże to w dystrybucji następnych numerów.
3. Wiem, że sklepy modelarskie w większości sprzedały już pierwszą partię, ale realizowana jest właśnie następna, która dotrze w najbliższym tygodniu.
4. Razem z drugą partia sklepy dostaną też druki ciekawej ankiety konkursu, do której serdecznie zapraszam ( są nagrody) Konkurs ten toczy się niezależnie od tego opublikowanego w gazecie.
5. Strona internetowa www.supermodel.kagero.pl została już praktycznie ukończona i będzie aktywna w najbliższych dniach. Tam będziemy na bieżąco komunikować się z Wami.
Jeśli są jeszcze jakieś wątpliwości to służę pomocą.
Ja zawsze witam Mariusz Łukasik
-
ja też zdecydowałem się na zakup i niestety ..... pierwszy numer rozczarował mnie.Doceniam wkład pracy, podobają mi sie modele i fotografie, jednak pozostaje niedosyt, Kolejne opisy popularnych modeli i konstrukcji, publikowanych w dziesiątkach innych czasopism. Rozumiem że trudno zrobić coś odkrywczego, jednak miałem nadzieję że ten pierwszy numer czymś mnie zaskoczy. Plusem jest to że dość szeroko potraktowano tematyke modelarską. Proponował bym, większą uwagę zwrócić na sprzet WP, ten stary i ten nowy, osobiście często poszukuję materiałów dotyczących IWW i lotnictwa z tego okresu, i tylko jak na razie Mini Replika systematycznie zamieszcza artykuły na ten temat, myślę że nawet z powodów czysto marketingowych warto zainteresować się tym tematem. Pięknie wyglądają modele wielopłatów i przyciągają wzrok oryginalnym malowaniem ....... ale cóż , czekam na kolejny numer , jednak tym razem przejżę pismo nim je kupię ....
pozdrawiam
pozdrawiam
Robi się : Zenit HMV 1:250