*[Relacja/Okręt] ORP GENERAŁ HALLER
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- herbaciany
Figurki z modeliny-przyznam,że o tym materiale zapomniałem .
Na "Generale"nie będzie załogi,ale modelinę kupię i zacznę próby .
Podstawka gotowa czas przejść do kąkretów.......
Na "Generale"nie będzie załogi,ale modelinę kupię i zacznę próby .
Podstawka gotowa czas przejść do kąkretów.......
Ostatnio zmieniony sob wrz 10 2005, 15:10 przez herbaciany, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie też się podoba, pomalowałbym jeszcze to morze jakimś mocno błyszczącym lakierem bezbarwnym, żeby nie było matowe. Być może należałoby też tak potraktować dolną część burt, bo jak je woda ochlapuje, to powinny się błyszczeć
Fajnie jest!!
Fajnie jest!!
Najlepsza skala to...?
1:100!!!
1:100!!!
- herbaciany
- herbaciany
Wita
Pomęczyłem się trochę przy "H". Wykorzystałem sposób naklejenia litery z cienkiego papieru. Jak wyszło , sami oceńcie. Cała operacja była bardzo ciężka, ale jakoś poszło. Przepraszam za różne kolory na fotkach, te z górnych fotografii są właściwe.
Pomęczyłem się trochę przy "H". Wykorzystałem sposób naklejenia litery z cienkiego papieru. Jak wyszło , sami oceńcie. Cała operacja była bardzo ciężka, ale jakoś poszło. Przepraszam za różne kolory na fotkach, te z górnych fotografii są właściwe.
Ostatnio zmieniony sob wrz 10 2005, 15:20 przez herbaciany, łącznie zmieniany 1 raz.
jak dla mnie bomba!! lepsze od najlepszych kalkomanii :D stanowczo cofam to co mowilem wczesniej...... od dzis zawsze bede twierdzil: "naklejac, nie malowac" :D malowane w zyciu by tak ladnie nie wyszlo
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
-
- x 8
- herbaciany
Się porobiło ,kompletny brak czasu
Dwa detale:kluzy kotwiczne i godło na rufie(czy ktoś ma dobry sposób na malowanie ORŁA na godle?)
Dwa detale:kluzy kotwiczne i godło na rufie(czy ktoś ma dobry sposób na malowanie ORŁA na godle?)
Ostatnio zmieniony sob wrz 10 2005, 15:21 przez herbaciany, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebastian B.