Incom X-Wing T-65B
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Fotka na lotniskowcu jest miodzio!!! A teraz razem z minikierownikiem zakładamy stroje fanów tego filmu (on-okulary Anakina, ja-hełm Vadera) i siadamy przed telewizorem. Mamy co prawda wszystko w domowej filmotece - ale w telewizorni trzeba oglądać. Na dworze mróz, w kominku ogień, efekty przez kolumny ...
Niech moc będzie z ogladającymi
Niech moc będzie z ogladającymi
Witam,
z tego co wiem, wszystkie typy TIE byly zdolne do lotow w atmosferze, a oprocz Twi'lekianskich Chir'dakow, sa jeszcze szponostatki (nie wiem jaka jest ang. nazwa) Ssi-rukow, ktore maja 4 nie 2 panele, ulozone symetrycznie po przekatnych.
z tego co wiem, wszystkie typy TIE byly zdolne do lotow w atmosferze, a oprocz Twi'lekianskich Chir'dakow, sa jeszcze szponostatki (nie wiem jaka jest ang. nazwa) Ssi-rukow, ktore maja 4 nie 2 panele, ulozone symetrycznie po przekatnych.
KLIK
- zapraszam, taka mini relacja...
- zapraszam, taka mini relacja...
Eeeeee... Przepraszam, a propos czego to?Eless pisze:Witam,
gulus niezorientowany
-
Tak czytam ten wątek i powoli myśl mnie nachodzi aby skończyć wreszcie Sokoła który już przynajmniej 3 lata leży w moim magazynku do połowy skończony. Ale ciągle nie mam pomysłu jak go wyeksponować - na pewno na dioramce ale jakiej....... Im więcej patrzę na model Gulusa tym zapał mam większy
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Robert Karwan pisze:Tak czytam ten wątek i powoli myśl mnie nachodzi aby skończyć wreszcie Sokoła który już przynajmniej 3 lata leży w moim magazynku do połowy skończony. Ale ciągle nie mam pomysłu jak go wyeksponować - na pewno na dioramce ale jakiej....... Im więcej patrzę na model Gulusa tym zapał mam większy
Pozdrawiam.
Pan mnie zagotował do białości Panie Robercie, trzy lata... do połowy skończony.... brak pomysłu na ekspozycję.... Normalnie se wystrugam rakietkę i jak przyłożę to najwyżej o jedno biurko się machnę . Brak pomysłów, a przecież filmy są i zdjęcia w necie, a co poniektórzy mają cd z encyklopedia SW.
Pozdrawiam z krainy niemocy twórczej Olek
Tak wiele modeli, tak mało czasu
-