Czym Modelarz Się Poruszają - Czyli "Moje Autko"
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Klawiatura przelaczyla mi sie w jakis debilny tryb qwertz i popryedni post zostal wzslany podczas roypaczliwej proby pryypomnienia sobie kombinacji klawisyz ktora to ymienia.
Chcialem tylko napisac ze dzis po drodze z gliwic mijalem dwa takie bolidz napedzane miesniami swoich wlascicieli.
Miejmz nadzieje ze trafiles na wzjatkowz egzemplarzr.
Chcialem tylko napisac ze dzis po drodze z gliwic mijalem dwa takie bolidz napedzane miesniami swoich wlascicieli.
Miejmz nadzieje ze trafiles na wzjatkowz egzemplarzr.
A ja mam "Ticusia" z silnikiem całe 798ccm z gazem, rocznik 2000 i "przeleciałem" nim już 160 tys. km wymieniając tylko amortyzatory, klocki, szczęki,obydwa przeguby i łożyska, opony i olej. Prędkość max. 151 km/h (sprawdzone), zużycie paliwa zimą 6,5 l gazu /100. Ma ktoś tańsze autko w eksploatacji ?
Na warsztacie:
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
- Marcintosh
- x 8
Jeziorek pisze:A ja mam "Ticusia" z silnikiem całe 798ccm z gazem, rocznik 2000 i "przeleciałem" nim już 160 tys. km wymieniając tylko amortyzatory, klocki, szczęki,obydwa przeguby i łożyska, opony i olej. Prędkość max. 151 km/h (sprawdzone), zużycie paliwa zimą 6,5 l gazu /100. Ma ktoś tańsze autko w eksploatacji ?
Octavia 5,5 - 6 ropy, ten sam rok i przebieg, opony, klocki, paski itd wiadomo. Amory wkrotce do wymiany ale przeguby, lozyska i cala reszta w nienagannym stanie... No i nie kopie sie kolanem w szczeke przy wysiadaniu
Ja miałem naście samochodów ostatniego Saba, a teraz rowerek i się nie chwalę (Samo zdrowie) na dodatek wszędzie dojadę a ile kasy w kieszeni.
Pozdrawiam
Waldek
http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?t=26
............................
Modele z zapałek.
Waldek
http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?t=26
............................
Modele z zapałek.
- Marcintosh
- x 8