Witam Szanowne grono...
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Witam Szanowne grono...
Witam!
Czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu i dzisiaj mnie coś nawiedziło, żeby się zarejestrować i przywitać.Bardzo mi się podoba styl forum-połaczenie kartonu i innych technologii oraz ludzie.
Teraz króciutko o mnie:
Jak nie trudno się domyślić mam na imie Jacek.Interesuję się motoryzacją(głownie amerykańską) i ... modelarstwem.
Robię pojazdy wojskowe-1/35 i samochody-1/24;1/25.
Kiedyś były próby(nawet kilka) sklejania kartonówek ale bez rewelacji,dlatego chyle czoła przed wszystkimi robiacymi modele z tego materiału.
Mam nadzieję,że okażę się pomocny w przyszłych dyskusjach.
Wszystkiego Naj z okazji Świąt
Czytam Wasze forum już od jakiegoś czasu i dzisiaj mnie coś nawiedziło, żeby się zarejestrować i przywitać.Bardzo mi się podoba styl forum-połaczenie kartonu i innych technologii oraz ludzie.
Teraz króciutko o mnie:
Jak nie trudno się domyślić mam na imie Jacek.Interesuję się motoryzacją(głownie amerykańską) i ... modelarstwem.
Robię pojazdy wojskowe-1/35 i samochody-1/24;1/25.
Kiedyś były próby(nawet kilka) sklejania kartonówek ale bez rewelacji,dlatego chyle czoła przed wszystkimi robiacymi modele z tego materiału.
Mam nadzieję,że okażę się pomocny w przyszłych dyskusjach.
Wszystkiego Naj z okazji Świąt
Witaj Ja - CEK.
Przy okazji: posty o wyższości Świąt jednych nad drugimi zostały usunięte.
Czy tak trudno niektórym to pojąć, żeby nie pisali w kółko tego samego. Chyba w końcu nie wytrzymam i będę wszędzie, w kartonie pisał: noo, może być, ale widać, że to papier. Szkoda, że to nie jakiś pożądny materiał, tylko papiór jakiś.
gulus
Przy okazji: posty o wyższości Świąt jednych nad drugimi zostały usunięte.
Czy tak trudno niektórym to pojąć, żeby nie pisali w kółko tego samego. Chyba w końcu nie wytrzymam i będę wszędzie, w kartonie pisał: noo, może być, ale widać, że to papier. Szkoda, że to nie jakiś pożądny materiał, tylko papiór jakiś.
gulus
ehh...chyba zostalem usunięty ;)
no wiec tylko powiem:
i ja Cię witam na forum
a moze w wolnej chwlili pochwalisz sie chociaz czescia swoejgo dotychczasowego dorobku?
[gulus- ja nie mowilem ze papir lepszy..dla mnei nadal plastik rządzi :P]
no wiec tylko powiem:
i ja Cię witam na forum
a moze w wolnej chwlili pochwalisz sie chociaz czescia swoejgo dotychczasowego dorobku?
[gulus- ja nie mowilem ze papir lepszy..dla mnei nadal plastik rządzi :P]
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
Tak,w 1/35 zajmuję się wszystkim.A te pojazdy w skali 1:35 to... gąsienicowe także?
A przyznam szczerze że coraz bardziej ciągnie mnie do kartonu.Chyba coś skleję Na razie z kartonu mam dwie stare latarenki morskie(GPM)
Co do zdjęć to tymczasowo nie mam dostępu do aparatu,ale mam kilka na których są uwiecznione dawno zrobione pojazdy,Jak chcecie to mogę wrzucić .
Pozdrawiam