Naczepa od podstaw - BROSHUIS
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
longline
hehe.. nie zajarzylem "Torpedo (longline)"
a takie mam na zdjeciach, szkoda, ze tylko na zachodzie takie maja...
w Polse Rico uzytkuje Longlina 4x2 i bez ryja....
Pozdr. NobelEXC.
a takie mam na zdjeciach, szkoda, ze tylko na zachodzie takie maja...
w Polse Rico uzytkuje Longlina 4x2 i bez ryja....
Pozdr. NobelEXC.
Warsztat:
Broshuis Trailer - 73% - prace wstrzymane
MB Actros 6x4 - 60 %
MB Actros 6x4 - 60 %
RICO
W tamtym roku Rico kupiło ponad 30 solowek biało-niebieksich FH-kow:) <lol> pikny widok, cąły plac w Długołece zastawiony nowkami w barwach jednej floty i jeszcze dostali nowe FH16
Pozdr.
Pozdr.
Warsztat:
MB Actros 6x4 - 60 %
MB Actros 6x4 - 60 %
Siema
Czesc!!!
Co do ilosci konikow Rico nie chce skłamac, ale z tego co mi wiadomo to ponad 100 maja w Polsce ( tzn. kupione i zarejestrowane ) a ponad 200 w Niemczech.. a to FH16 to albo dostali baaaaardzo duzy upust, ze za grosze wzieli, albo w ramach tak duzych zakupow Volvo dało jako materiła promujacy marke:)
Pozdr. NobelEXC.
Co do ilosci konikow Rico nie chce skłamac, ale z tego co mi wiadomo to ponad 100 maja w Polsce ( tzn. kupione i zarejestrowane ) a ponad 200 w Niemczech.. a to FH16 to albo dostali baaaaardzo duzy upust, ze za grosze wzieli, albo w ramach tak duzych zakupow Volvo dało jako materiła promujacy marke:)
Pozdr. NobelEXC.
Warsztat:
MB Actros 6x4 - 60 %
MB Actros 6x4 - 60 %
no to firma całkiem spora. a chciałbym widzieć jak wszystkie jadą razem w konwoju. chyba by mi oczy wypadły. nawet nie mogę sobie wyobrazić jakie tam sumy Euro się obracają wokół tej firemki.
no ale cóż nie ma co gadać tylko trzeba się brać za sklejanie. a tak nawiasem to zrobiłem pierwsze w życiu koło i nawet wyszło elegancko
POZDRAWIAM EDKA I SŁAWKA Z EU-TRANSU
Chrom jest pikny!!! jesli jest przemyslanie zainstalwoany w postacji: blachy ryflowanej, kominów, trab, stopni, kangura, to daje sliczny efekt... a jak ktos nawali bez umiaru to juz traci sens...chyba ze to jest ciezarówka rodem z USA:)
a co do Delty to maja ładne sprzety:)
Pozdr. NobelEXC.
a co do Delty to maja ładne sprzety:)
Pozdr. NobelEXC.
Warsztat:
MB Actros 6x4 - 60 %
MB Actros 6x4 - 60 %
noooooooo kominy to jest piękna rzecz, eszcze jak wystają dwie wielkie rury znad kabiny i mają takie fajne klapki, albo fajnie też wyglądają potrójne z boku. a podoba mi się też jak jest sporo halogenów na aucie. jak tam przyświeci to qrde.
aha nobel może jakieś fotki naczepy???
na warsztacie SCANIA T144