*[Relacja/Pojazd] Sd.Kfz.7
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- =Szalony Doktorek=
- =Szalony Doktorek=
Wierze w ciebie Doktorku
A oto obiecane fotki ukończonech zmagań z modułami nośnymi.
Nie będę dalej opisywał moich wrażeń z ich montażu gdyż jest to kulturalne forum Teraz musze wymyślić sposób jak przerobić płaskie rury wydechowe na bardziej realne Standart to standart ale bez przesady. Problem w tym że nie mam rurki tej średnicy ani kabla, więc czeka mnie chyba zwijanie kartki papieru i kształtowanie z niej rur ukłądu wydechowego. Jak coś zrobie to napiszę i wrzuce fotki
A oto obiecane fotki ukończonech zmagań z modułami nośnymi.
Nie będę dalej opisywał moich wrażeń z ich montażu gdyż jest to kulturalne forum Teraz musze wymyślić sposób jak przerobić płaskie rury wydechowe na bardziej realne Standart to standart ale bez przesady. Problem w tym że nie mam rurki tej średnicy ani kabla, więc czeka mnie chyba zwijanie kartki papieru i kształtowanie z niej rur ukłądu wydechowego. Jak coś zrobie to napiszę i wrzuce fotki
- =Szalony Doktorek=
Pisałem wcześniej , że nie schańbie się płaskimi rurami , a jednak Rury muszą być płaskie gdyż 1. nie potrafię zrobić takich wygibasów ze zwiniętą katką 2. nie posiadam rurki tej grubości nie mówiąc juz o problemach z jeje formowaniem . 3 rury idące muszą być płaskie bo się nie zmieszczą. z tego co widać na rysunkach i fotkach modelu to został on zaprojektowany do płaskich rur . Chyba , że coś mnie oświeci ale wątpie. Niedługo wrzuce fotki co mi z tego wyszło
- =Szalony Doktorek=