*[Relacja/Okręt] ORP GENERAŁ HALLER
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- herbaciany
Syjek- to mój pierwszy model na taką skalę. Nie znam się na zasadach i regulaminach wystaw, muszę trochę o tym poczytać. Może kiedyś gdzieś się wybiorę. Co do Muzeum Marynarki Wojennej – to nie wiedziałem,że można tam umieszczać modele?
Kilka zdjęć z dalszych prac.
Kilka zdjęć z dalszych prac.
Ostatnio zmieniony czw wrz 08 2005, 17:31 przez herbaciany, łącznie zmieniany 1 raz.
- herbaciany
-
Żadnymi słowami nie da się ocenić Twojego dzieła.
Mam tylko prośbę do Ciebie i admina:
Pokazuj kolejne etapy wykonywania poszczególnych elementów (tak jak oststnie Twoje posty).
Czy admin mógłby podzielić tę relację tak, jak podzielona jest relacja z budowy Bismarcka przez Saburo ? Bo tu jest wzór do naśladowania, a ta relacja jest już książką do nauki modelarstwa.
Mam tylko prośbę do Ciebie i admina:
Pokazuj kolejne etapy wykonywania poszczególnych elementów (tak jak oststnie Twoje posty).
Czy admin mógłby podzielić tę relację tak, jak podzielona jest relacja z budowy Bismarcka przez Saburo ? Bo tu jest wzór do naśladowania, a ta relacja jest już książką do nauki modelarstwa.
Na warsztacie:
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
Herbaciany !!!!
Ani mi się waż !!!!
Cóż by to było za forum bez was (czytaj: Mistrzów). Dzięki temu co tutaj robisz mam obraz tego jak model powinien wyglądać. To fakt, że jakość wykonania dalece odbiega od twojego dzieła, ale liczą się też chęci .
Tak więc pracuję powoli w swojej stoczni bacznie obserwując twoje poczynania i starając się jak najwięcej wynieść z tego co pokazujesz.
Ani mi się waż !!!!
Cóż by to było za forum bez was (czytaj: Mistrzów). Dzięki temu co tutaj robisz mam obraz tego jak model powinien wyglądać. To fakt, że jakość wykonania dalece odbiega od twojego dzieła, ale liczą się też chęci .
Tak więc pracuję powoli w swojej stoczni bacznie obserwując twoje poczynania i starając się jak najwięcej wynieść z tego co pokazujesz.