Naszedl mnie dzisiaj taki pomysl abysmy pokazywali sobie modele , ktorych budowa kiedys tam zostala przerwana. Sam mam pare takich i przy okazji pokaze . Moze za namowa innych kolegow uda nam sie powrocic do dokonczenia budowy modeli z dna szafy . Macie cos takiego
Postanowiłem odświeżyć temat, ponieważ dostałem od kolegi trochę miejsca na serwerze i chciałbym wypróbować wstawianie zdjęć.
Zamieszczam zrobione kiedyś zdjęcia mojego niedokończonego Hummera z Italeri w 1:35
Wszelkie uwagi będą mile widziane.
A niedokończonych modeli niestety jeszcze by się u mnie parę znalazło
mój Karaś z Hellera 1/72 leży od 4 lat z wytrasowanymi (jeżeli da sie to tak nazwać) liniami wgłębnymi i to tylko z jednej strony...nie wiem czy sie kwalifikuje
Ojj cos slabo z tymi fotkami A moze nie macie takich modeli Pierwszy przyklad z mojej strony - BM-13 na podwoziu Zil-151 . Model stoi w takim stanie jak na fotce juz prawie dwa lata . Moze kiedys uda mi sie go dokonczyc
Świetny pomysł!
Właśnie wczoraj przy okazji robienia porządków w piwnicy wpadło mi w ręce małe pudełeczko i tam odnalazłem rozpoczęte przed 15-20 laty trzy okręty Z MM. na jutro porobię zdjęcia i tu zamieszczę.
Doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego nie uczy!
Mam niedokończoną fokę w skali 1:24 Airfixa. Zaczęta wiele lat temu jest tak ciężkim i niewdzięcznym zajęciem, że zniechęca mnie po dwóch, trzech dniach dłubania. Raz na kiedy biorę się za nią i zaraz rzucam po wykonaniu kilku czynności ale może kiedyś.
Okonek pisze:Waler_Yanie proponuje pokazac te modele kolegom w dziale kartonowym bo my tu zajmujemy sie innym materialem .
Używając Jędruś twojej nomenklatury, My i Oni, śpieszę Ci donieść, że My w dziale kartonowym nie pasjonujemy się niedokończonymi modelami. Wręcz przeciwnie, podziwiamy i promujemy piękne relacje doprowadzane do końca......