Jaki model wam sie marzy
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Jaki model wam sie marzy
Nie moge sie zdecydowac jaki model zaczac projektowac jaki model wg was był by najciekawszy i jakiego modelu ni ema na rynku myslalem moze o marderze lub wz.77 Dana albo o VBL zreszta niewiem moze jakis smigłowiec albo statek mam mozliwosci i programy do modelowanuia 3d zajmuje sie tym od 4 lat wiec stworzyc to nie problem tylko co??
Mmmm... Mało na rynku jest :
-statków cywilnych
-śmigłoców (na przykład mi-2 z wnętrzem by się zdał)
-ciężarówek cywilnych (np. jakis star ze skrzynią, albo jakiś starszy jelcz)
A z militariów:
Mi osobiście marzą się dwa wozy
1. Leichte Panzerspähr-wagen (Fu) 204(f)P Panhard 178 1936-41
2. Bergepanzer "Panther" SdKfz 179 VII.43-III.45
do oglądnieńcia na stronie http://klub.chip.pl/krzemek/galeria.htm
-statków cywilnych
-śmigłoców (na przykład mi-2 z wnętrzem by się zdał)
-ciężarówek cywilnych (np. jakis star ze skrzynią, albo jakiś starszy jelcz)
A z militariów:
Mi osobiście marzą się dwa wozy
1. Leichte Panzerspähr-wagen (Fu) 204(f)P Panhard 178 1936-41
2. Bergepanzer "Panther" SdKfz 179 VII.43-III.45
do oglądnieńcia na stronie http://klub.chip.pl/krzemek/galeria.htm
mi sie jeszcze marzy taka fajna publikacja w ktorej krok po kroku byloby opisane projektowanie modeli w roznych programach tak zeby kazdy mogl to zrozumiec..... [a moze gdzies costakiego jest? w takim razie bylbym wdziecznyza PW]
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
-
jaca09, zadałeś pytanie, na które pewnie otrzymasz sporo odpowiedzi i na dodatek każda z inną propozycją.
Może jakaś lista modeli, które Ci sie podobają. Ich projektowanie sprawiało by przyjemność a nie konieczność. Inaczej nic chyba nie uda sie ustalić.
Jeżeli chodzi o mnie, to chętnie widziałbym coś z floty cywilnej. Może jakiś prom, kontenerowic, czy "kobyła" w rodzaju Ziemi Szczecińskiej?
Może jakaś lista modeli, które Ci sie podobają. Ich projektowanie sprawiało by przyjemność a nie konieczność. Inaczej nic chyba nie uda sie ustalić.
Jeżeli chodzi o mnie, to chętnie widziałbym coś z floty cywilnej. Może jakiś prom, kontenerowic, czy "kobyła" w rodzaju Ziemi Szczecińskiej?
pzdr
Kemot
Kemot