Super Model nr 3
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Super Model nr 3
Po kilku perypetiach i drobnym opóźnieniu trzeci numer Super Modelu poszedł do druku. Myślę, że macie prawo jako ojczyzna (między innymi) narodzin magazynu dostać pierwszy raport. Dołożyliśmy osiem stron planów, czym dobiliśmy do 60 stron zawartości. Dzięki temu miejsca na Wasze materiały zrobiło się jeszcze więcej i mamy sześć tematów pancernych, cztery lotnicze, sześć artykułów z techniki opatrzonych 170 fotkami modelarskich perełek. Tematyka od dwupłatów przez drugą wojnę po odrzutowce w dziale lotniczym i od drugiej wojny do całkowitej nowoczesności w pojazdach. Skale też od 1:16, przez 1:35, 1:48 do 1:72. Wrzucam parę stron dla pokazania tematyki.
Ostatnio zmieniony czw cze 23 2005, 11:14 przez robmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze witam Mariusz Łukasik
Świetna robota, w salonach z prasą zagraniczną zawsze lubiłem przeglądać takei czasopisma o modelach, były tam bardzo ładne zdjęcia z których czerpałem inspiracje, brakowało takiego magazynu w języku polskim, Twoje pismo poziomem wcale nie odbiega od tych z zachodu a nawet je miejscami przewyższa! Gratuluje pomysłu i życzę powodzenia przy następnych numerach
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Artur Domański
Wiec nic innego Ci nie pozostaje jak napisac samemu artykuł i przesłac do redakcji. Przeciez jest to gazeta modelarska i wiele zalezy od wspolpracownikow im wiecej nas bedzie tym lepsza ona (gazeta) bedzie_TONY_ pisze:3 numer i tak jak w poprzednich i w tym nie ma nic ciekawego - wszystko i nic
Powoli coś tam dłubię
-
- x 8
Wywyższam się?? Hmmm dziwne jakoś tego nie zauważyłem - oceniłem to pismo na tyle subiektywnie na ile się dało. co więcej nie jest to tylko mnoja opinia lecz 70% osób które znam. Niestety prawda jest okrótna - a w tej gazecie nie donajduję żadnych sensownych dla mnie wartości.
Pozdrawiam
I bez tekstów typu wywyższasz się - bo to świadczy tylko...
Pozdrawiam
I bez tekstów typu wywyższasz się - bo to świadczy tylko...
==============
.:LIFE IS BRUTAL:.
==============
.:LIFE IS BRUTAL:.
==============
primo - czytaj... Edmund nie napisał o wywyższaniu, tylko wyżywaniu...
secundo - jeśli możesz - zmień tą "okrótną" prawdę na okrutną - trochę oczy bolą...
jeśli chodzi o subiektywizm oceny - to przypuszczam, że chciałeś napisać "obiektywnie" - ale przypadkiem trafiłeś w sedno - oceniasz subiektywnie. jak wszyscy zresztą. i może Ci się nie podobać.podobnie, jak może się podobać innym. mnie na przykład zaintrygowały artykuliki o składaniu i malowaniu gąsienic - dlatego pewnie zainwestuję w tą gazetkę.
co prawda latadła póki co w ogóle mnie nie interesują, ale za to pancerki jest sporo. i niezły poziom graficzny - a (nie oszukujmy się) w całej tej zabawie chodzi głównie o obrazki. więc jeśli są ok - to super. a są
secundo - jeśli możesz - zmień tą "okrótną" prawdę na okrutną - trochę oczy bolą...
jeśli chodzi o subiektywizm oceny - to przypuszczam, że chciałeś napisać "obiektywnie" - ale przypadkiem trafiłeś w sedno - oceniasz subiektywnie. jak wszyscy zresztą. i może Ci się nie podobać.podobnie, jak może się podobać innym. mnie na przykład zaintrygowały artykuliki o składaniu i malowaniu gąsienic - dlatego pewnie zainwestuję w tą gazetkę.
co prawda latadła póki co w ogóle mnie nie interesują, ale za to pancerki jest sporo. i niezły poziom graficzny - a (nie oszukujmy się) w całej tej zabawie chodzi głównie o obrazki. więc jeśli są ok - to super. a są
zapraszam na Forum Historyczne