Kat666! Widząc Twoje zaangażowanie w pracach nad modelem, widoczne w szczególności przy działkach przeciwlotniczych, nie mogę przejść do porządku dziennego nad jakością tego muzealnego MM. Wielka szkoda, że go nie zeskanowałeś. Po poprawce kolorów, wydruk na plujce byłby o niebo ładniejszy od oryginału i Twój model nabrałby pełnego blasku a tak jakość Twojej pracy znacząco odstaje od jakości wydawnictwa. A może pociągniesz Groma farbką?
Jaka szkoda, że nie ma w mojej miejscowości żadnych takich sympozjów, szkoda, że nie załapie się na sympozjum z ekipą Radomską... pozostaje mi tylko patrzeć na fotki
odszedłem dawno ale myśle nad powrotem, nie wiem z jakim modelem ale milczeniem odpokutuje moją nieobecność
Jhradca, malowanie i skanowanie odpada, moze następnym razem. Staram się robić ten model w standardzie, podobają mi się takie stare pożółkłe modele, za każdym razem jak jakiś kończę to obiecuje sobie ze to już był ostatni i ze teraz będę już kleić tylko nowe opracowania i nie będe w nich nic ulepszać. I ciągle nic z tego nie wychodzi... A poza tym chce żeby mój Grom i Burza Kopajta startowały w jednej kategorii na konkursach
Zdjęcia miały być wcześniej ale się nie udało. Działka już przyklejone. Teraz przy chwili czasu zabiorę się za aparaty torpedowe, są 2 i składają się z 5 rur każdy. No i nieustanna zabawa przy relingach...
Chwila czasu w końcu się znalazła Trochę długo to trwało ale jak to sie mówi lepiej późno niż później
Skończyłem prace na pokładzie dziobowym i przy nadbudówce dziobowej. Wykończyłem maszt, zrobiłem łodzie i koła ratunkowe. Całość teraz wygląda tak: