Mrugal pisze:relacja naprawde genialna mi daleko do takiego poziomu
Dzieki za uznanie, ciesze ze Ci sie podoba, a co do poziomu to ...... znam lepszych. Kleje tak jak umiem i czasami roznie mi wychodzi raz lepiej raz gorzej
nie iwem czemu nikt nie klei AIR-FIX'ow??
Bo w znakomitej wiekszosci ich modele wymagaja mase pracy
ja kleje ich modele i rzeczywiscie duzo nadlewek nierownosci i niedokladnosci ale przynajmniej jest troche wiecej pracy cociaz nastepny model bede sklejal kartonowy i chyba pozniej bede kleil dwa-trzy na raz jeden platik,dwa kartonowe jakos tak, i mysle czy nie kupic innej firmy ale czy wie ktos moze skad sciagnac tabele kolorow revella i humbrola (znaczy porownanie) i chyba skleje wlasnie revella. Jakie sa jeszce firmu korzystajace z kolorow Humbrola:) . Swoja droga zrobil bym zdjecia pilotow halifaxa w 1/72 wyszli mi niezle. Zrobilem i m nawet klamry na paskach a moze powie mi ktos jak wlasnie w 1/72 zrobic oczy i wasy bo jak nabieram na koniec igly to mi sie kropla robi i zasyfia glowe pilota czy ktos wie czy w RAF'ie sluzyli czarni bo myslalem zeby takowego zrobic.
Lent pisze:Poza tym nie widzialem fotek na ktorych Avenger stałby ze złożonymi skrzydłami i otwartymi klapami
Wieczorkiem jak wróce do domu to podesle taką fotke
Jari - proszę o zamieszczenie tej fotki tu, na forum (jeśli miałeś zamiar wysłać tylko do Lenta). Jestem żywo nią zainteresowany (też tego nigdy nie widziałem - przynajmniej jeśli chodzi o "normale" użycie bojowe Grummanów)
Jari - proszę o zamieszczenie tej fotki tu, na forum (jeśli miałeś zamiar wysłać tylko do Lenta). Jestem żywo nią zainteresowany (też tego nigdy nie widziałem - przynajmniej jeśli chodzi o "normale" użycie bojowe Grummanów)
Gienku, za kogo ty mnie uważasz?? Nie zwróciłeś chyba uwagi na buźkę kończącą moja wypowiedź.
Holender chciałem wstawić fotkę, ale jeszcze nie zabardzo obczaiłem te serwer brrr A chodziło mi o gotowy kartonowy model w takiej pozycji, o jakiej wspomniał Lent
Jari pisze:Holender chciałem wstawić fotkę, ale jeszcze nie zabardzo obczaiłem te serwer brrr A chodziło mi o gotowy kartonowy model w takiej pozycji, o jakiej wspomniał Lent
OK model moze byc, ale mnie bardziej zalezy na zdjeciu "Żywego" egzemplarza
Będę wdzięczny, bo znalazłem rozbieżności miedzy naszymi egzemplarzami a z tego, co wiem to różnią się tylko miejscem produkcji!! Twój TBF był produkowany w Bethpage a moja wersja TBM w Trenton.