II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Tez nie kojarzylem, ale ok. 15m na allegro wystarczylo do zidentyfikowania wiekszosci z nich... a jak polowa okazala sie FLY MODEL to reszte doindetyfikowalem w ich sklepie ... Tylko z Nagato bylo ciezko...F-22 pisze:tak myslalem ze bedzie chodzilo o wydawnictwa, ale okladek i tak nie kojarzylem ;)
Ja to wszystko na Gryfhobby sprawdziłem, w sumie proste było "O! B-17 z GPMu => Vimy z Flaya => Ta-152 z Flaya => Val z Flaya => kurde trzy Flaye i jeden GPM trzeba to sprawdzić => zgadza się i poszła odpowiedź". Sporo dyskusji wywołało to pytanie, IMHO Vivit powinien uznać każdą logiczną odpowiedź tzn. trzymającą się kupy a nie naciąganą.
Teraz ten Peugeot - zaraz zacznę szukać.
Teraz ten Peugeot - zaraz zacznę szukać.
::Wszystko może trafić szlag. Jednocześnie.
-
- x 8
No, wczoraj admin z moderatorami porządzili. I bardzo dobrze. A teraz Mundziu sobie porządzi.
Pewnie chcecie wiedzieć jak to z tym pełgeotem było. Ano według Arka93, który jest autorem pytania było tak:
Samochód to Peugeot Proxima, silnik V6, egzemlarz można zobaczyć w muzeum marki Peugeot w Sochaux we Francji.
No to wiecie. Teraz porównajcie ze swoimi odpowiedziami. Kto trafił dla tego uśmiech mój kwaśny, który u mnie zawsze gości, gdy widzę "francuza", he, he...
Pewnie chcecie wiedzieć jak to z tym pełgeotem było. Ano według Arka93, który jest autorem pytania było tak:
Samochód to Peugeot Proxima, silnik V6, egzemlarz można zobaczyć w muzeum marki Peugeot w Sochaux we Francji.
No to wiecie. Teraz porównajcie ze swoimi odpowiedziami. Kto trafił dla tego uśmiech mój kwaśny, który u mnie zawsze gości, gdy widzę "francuza", he, he...