Top 10 najlepszych i najgorszych filmow
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
jeszcze cos mi sie przypomnialo [lista filmow lubianych u mnie jest przeogromna]
dwa filmy z Jimem Carrey`em
Telemaniak- swietna rola Jima....genialnie wcielił się w postac psychpoatycznego fana telewizji
i mistrzowski
Truman Show ...... gdy ogladalem po raz pierwszy to az mnie zatkalo.....
oprocz tego bardzo mocno polecam
Dzikie rządze ....za niebanalne i calkowicie nieprzewidywalne zakonczenie
dwa filmy z Jimem Carrey`em
Telemaniak- swietna rola Jima....genialnie wcielił się w postac psychpoatycznego fana telewizji
i mistrzowski
Truman Show ...... gdy ogladalem po raz pierwszy to az mnie zatkalo.....
oprocz tego bardzo mocno polecam
Dzikie rządze ....za niebanalne i calkowicie nieprzewidywalne zakonczenie
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
nie moge sie zgodzic co do dnia swira
moim zdaniem rewelacyjny film... i jest to jedyny film w ktorym jestem w stanie zaakceptowac mięcho ktorym rzuca glowny bohater...
nie znosze natomiast polskich filmow w ktorym tkai na przyklad linda biegnie z kalachem i krzyczy "kur ja ci zaje kur ty kur pier chu zaje jak ci kur to kur" ....bleh...
moim zdaniem rewelacyjny film... i jest to jedyny film w ktorym jestem w stanie zaakceptowac mięcho ktorym rzuca glowny bohater...
nie znosze natomiast polskich filmow w ktorym tkai na przyklad linda biegnie z kalachem i krzyczy "kur ja ci zaje kur ty kur pier chu zaje jak ci kur to kur" ....bleh...
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
- #$@Marcin@$#
moje ulubione to
Forrest gump
Killer i killer-ów 2-óch
śćigany (+ komedia z tego zrobiona)
star wars IV V VI
Matrix (wszystkie szczególnie pierwszy)
Jak rozpętałem 2 wojnę światową
powrót do przyszsłości
shrek (szczególnie 1)
i tyle
nie lubię
pearl harbor (kto lubi?)
tyle
może dlatego że jak mi sie nie podoba to nie oglądam i zapominam
Forrest gump
Killer i killer-ów 2-óch
śćigany (+ komedia z tego zrobiona)
star wars IV V VI
Matrix (wszystkie szczególnie pierwszy)
Jak rozpętałem 2 wojnę światową
powrót do przyszsłości
shrek (szczególnie 1)
i tyle
nie lubię
pearl harbor (kto lubi?)
tyle
może dlatego że jak mi sie nie podoba to nie oglądam i zapominam
- Marcintosh
- x 8
Pare osob sie zdeklarowalo, ze lubi. Chociaz trudno zgadnac za co. Chyba nie za te lzawa historyjke milosna i 10 minut efektow specjalnych.Ernbar pisze:pearl harbor (kto lubi?)
Zastanawia mnie do kogo adresowane sa filmy takie jak pearl harbour czy nawet nowe gwiezdne wojny. Kiedys bylo wiadomo, chlopcy szli na bruce'a lee a dziewczeta na 'dirty dancing' i wszystko bylo proste.
Teraz ide do kina na niby meski film, spodziewam sie laserow, wybuchow i ogolnej zadymy a tu jakis dretwy badziew i darth vader placzacy na widok motylka unoszacego sie nad laka. Nie q-mam tego.
ja lubie Pearl Harbor
to nic że są jakieś smuty w wątku miłosnym, nic że samoloty latają jak pogięte (kosiaki torpedowców nad lotniskiem, nurkowce uwijające się na poziome wody...) to nic że RF-...
Ważne ze mogę sobie popatrzeć na latające A6M, P40, B-25 i te mutanty BT13 (o ile pamiętam) przerobione na Vale i całą reszte Nie stac mnie na wycieczke do Chino czy innego Oshkosh a tak przynajmniej popatrze sobie na ładnie sfilmowane samolociki
to nic że są jakieś smuty w wątku miłosnym, nic że samoloty latają jak pogięte (kosiaki torpedowców nad lotniskiem, nurkowce uwijające się na poziome wody...) to nic że RF-...
Ważne ze mogę sobie popatrzeć na latające A6M, P40, B-25 i te mutanty BT13 (o ile pamiętam) przerobione na Vale i całą reszte Nie stac mnie na wycieczke do Chino czy innego Oshkosh a tak przynajmniej popatrze sobie na ładnie sfilmowane samolociki