II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
- x 8
-
- x 8
Kolej na 11 pytanie:
Jaki okręt podwodny II wojny światowej oddał najbardziej efektywną jednorazową salwę torpedową, kiedy i gdzie?
Jak zwykle odpowiedzi należy przesyłać wyłącznie na adres zabawa@kartonwork.pl
Życzę miłej zabawy z uśmiechem na ustach. O, takim
Jaki okręt podwodny II wojny światowej oddał najbardziej efektywną jednorazową salwę torpedową, kiedy i gdzie?
Jak zwykle odpowiedzi należy przesyłać wyłącznie na adres zabawa@kartonwork.pl
Życzę miłej zabawy z uśmiechem na ustach. O, takim
LOL..... a ta najbardziej efektywna salwa jednorazowa to byla jak bardzo efektywna... tzn ja sobie znajde najbardziej efektywna a tu sie okaze ze na koncu swiata byl sobie okret Bolka i Lolka ktory zrobil to lepiej :|
na warsztacie: F-14 MM
w kolejce: rozbabrany 1,5 letni Yamato AH, Takao AH, Piorun MM, A6M2 Zero AH
w kolejce: rozbabrany 1,5 letni Yamato AH, Takao AH, Piorun MM, A6M2 Zero AH
najbardziej efektywna?
moze ja jakis ciemny jestem....ale pod jakim wzgledem efektywna? :> najbardziej spektakularny wybuch? najwiecej okretow jedna torpeda zatopila? nadluzej plynela torpeda? czy jak?
a z tymi warszawami znalazlem info ze zostaly sprowadzone do polski w 59....i w koncu nie wiem co i jak....
no trudno przynajmniej data zniszczenia ktora znalazlem miesci sie w tym przedziale
moze ja jakis ciemny jestem....ale pod jakim wzgledem efektywna? :> najbardziej spektakularny wybuch? najwiecej okretow jedna torpeda zatopila? nadluzej plynela torpeda? czy jak?
a z tymi warszawami znalazlem info ze zostaly sprowadzone do polski w 59....i w koncu nie wiem co i jak....
no trudno przynajmniej data zniszczenia ktora znalazlem miesci sie w tym przedziale
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
to zdanie nie jest całkiem jednoznaczne. Edmund, masz nadzieję, że Vivit ją będzie miał, czy w tej sprawie liczysz już tylko na niego? :haha:Edmund_Nita pisze:Będzie pewnie Vivit miał zagrychę.
ta głupawka to chyba z upału, ja chcę już zimy!
* teoria [R.I.P.] i praktyka są zgodne tylko w teorii, a nie w praktyce *
- Bartosz B.
- x 7