II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
no to ide do piwnicy, przeszukiwać "tatowe" modelarze, chyba są tam jeszcze takie z lat 60' ..... normalnie nie lubię nierozwiązanych zagadek ( to chyba przez ten konkurs ) oczywiście nie robię tego dla obiecanego modelu, choć taki model z Twim autografem to byłoby coś .... ( autograf sam dodałem ) oczywiście , jesli można "strzelać dwa razy .... ?
Robi się : Zenit HMV 1:250
hm....mam nadzieje ze Vivit uzna 11 odpowiedz ;) w zrodle ktorym znalazlem mowa byla tylko o zatopieniu lotniskowca.......
nic to...jutro poszukam czegos o tych ciuchciach....cociaz moze byc ciezko ;)
Edmundzie- jestem na tropie.... mam nadzieje ze trop jest dobry tylko musze znalezc posiadacza pewnego....hm....czegos
nic to...jutro poszukam czegos o tych ciuchciach....cociaz moze byc ciezko ;)
Edmundzie- jestem na tropie.... mam nadzieje ze trop jest dobry tylko musze znalezc posiadacza pewnego....hm....czegos
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
-
- x 8
A co, Mundziu Ci nie pasuje? Vivit będzie w poniedziałek.
Sacrebleu - możesz i sto razy, ale wygrywa ten, kto pierwszy.
Co do autografu, to już z góry taką ewentualność założyłem. Mam już taki model (P-38) z autografem m.in. admina kartonworka i wiem, że to fajna pamiątka.
Uśmiech zachęcający do poszukiwań,
Edmund
Sacrebleu - możesz i sto razy, ale wygrywa ten, kto pierwszy.
Co do autografu, to już z góry taką ewentualność założyłem. Mam już taki model (P-38) z autografem m.in. admina kartonworka i wiem, że to fajna pamiątka.
Uśmiech zachęcający do poszukiwań,
Edmund
No to znowu mamy mały problem, pytanie brzmiało tak:Galwani pisze:hm....mam nadzieje ze Vivit uzna 11 odpowiedz ;) w zrodle ktorym znalazlem mowa byla tylko o zatopieniu lotniskowca.......
Jaki okręt podwodny II wojny światowej oddał najbardziej efektywną jednorazową salwę torpedową, kiedy i gdzie?
W pytaniu mamy powiedziane, że mamy podać tylko jaki okręt, kiedy i gdzie oddał tą salwę. Jakoś nie widzę, żeby było mowa o wymieniu okrętów które ta salwa trafiła, choć autor je podał w swojej odpowiedzi.
Kolejna zagrycha dla Vivita?