Czy to możliwe? (modele okrętów 1/1000)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Czy to możliwe? (modele okrętów 1/1000)
Chciałbym pokazać wam dwie fotografie, które ostatnio wywarły na mnie
wrażenie...
Czy to możliwe, bo ja posądziłbym autora o fotomontaż...
wrażenie...
Jak najbardziej możliwe http://www.warshipreplika.com
e tam...te pierwsze fotki...zupelnie nie ma sie czym tak podniecac......
po prostu ktos wzial i zrobil olbrzymie moedele palcow...phi!
a modeliki faktycznie rewelacyjne.... kiedys do modelarni pewien gosc z UK przyniosl zbior podobnych.... co ciekawsze byly robione w calosci z kartonu skala to bodajze 1:1000 z tego co pamietam
po prostu ktos wzial i zrobil olbrzymie moedele palcow...phi!
a modeliki faktycznie rewelacyjne.... kiedys do modelarni pewien gosc z UK przyniosl zbior podobnych.... co ciekawsze byly robione w calosci z kartonu skala to bodajze 1:1000 z tego co pamietam
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
- Artur Domański
Re: Czy to możliwe? (modele okrętów 1/1000)
Hmm jakby to napisac ale z Andrzejem bylismy kiedys sasiadami jak mieszkal jeszcze w Kielcach, a dogadalem sie z nim w Żywcu bodajze w roku 2001, Jako modelarz jest WIELKI ajednoczesnie bardzo skromny.qbat pisze:Chciałbym pokazać wam dwie fotografie, które ostatnio wywarły na mnie
wrażenie...
Widzialem z bliska jego dokonania i jest to modelarstwo na najwyzszym poziomie, daleko mi do jego pracyzji na serio, najczesciej mozna go spotkac na konkursach modelarskich z grupa krakusow ktora bardzo pozdrawiam bo to SUPER chlopaki, z Andrzejem bedzie mozna sie spotkac najpewniej na konkursie w Krakowie w dniach 1-2 pazdziernika tego roku
Powoli coś tam dłubię