Jeździłem MAZ-em 543(ze scudem na grzbiecie). U nas w jednostce były dwa przerobione na platformy - woziły prefabrykowane ściany domów na przełaj przez poligon! A w ogóle, to powstało wiele innych wersji, bo to przyjemny samochodzik!
Okoniu skala 1:35, przeróbka z Dragona. To tyle bo to nie ja go buduję ale taki jeden fan Scudów, który jak zobaczył miniaturkę tego pojazdy ze zdjęć to najpierw zasłabł a potem o niczym innym już nie gadał tylko o tym że musi go zrobic
Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Ja już od dawna choruję na scuda, ale ta cena
Raz już prawie go miałem, ale się okazało że podrożał, to sobie kupiłem T-72 Kirina na osłodę. Może jak go wyda jakaś Zwiezda czy Thumperer...
ergie pisze:Okoniu skala 1:35, przeróbka z Dragona. To tyle bo to nie ja go buduję ale taki jeden fan Scudów, który jak zobaczył miniaturkę tego pojazdy ze zdjęć to najpierw zasłabł a potem o niczym innym już nie gadał tylko o tym że musi go zrobic
Nie dziwie sie podobnie bylo u mnie jak sie dowiedzialem , ze dragon wydal ten model.Czeka na dokonczenie bo w tej chwili to jakies 85% gotowe