*[Relacja/Armata] PaK - 40 GPM 18/2006
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
- Szydercza Gała
- x 171
toś mnie zabił Faktycznie nie zwróciłem uwagi. Z drugiej strony w tym modelu zgodność kolorystyczna poszczególnych części ze soba jest taka że to akurat jest najmniejszy problem. Pewnie by sie dało to oderwać ale nie będę próbował, nie będę kusił licha dla takiego g..... Punkt dla Ciebie za spostrzegawczość niech ci WIELKI TWARÓG wynagrodzi w dzieciach rudych i grubych
To juz druga strona relacji, teraz będę mógł wystąpić z podaniem o start w konkursie na najzajefajniejszą relację świata
To juz druga strona relacji, teraz będę mógł wystąpić z podaniem o start w konkursie na najzajefajniejszą relację świata
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 171
O psia jucha żeczywiście... moge jeszcze poprawić sój straszliwy błąd?? Wybiczuje się dziś przed snem za karę obiecuję, wybaczycie mi ta straszną gafę pleeeeeaaaseeee
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Fajowa armata.
Rozumiem luzacki charakter jej budowniczego, lecz proponuje zmianę tematu na bardziej czytelny. Teraz wątek jest "na wierzchu". Ale za jakiś czas, po skończeniu klejenia... ucieknie w otchłań. A komu przyjdzie do głowy (poza autorem tematu) wpisywać w polu szukaj "Szwabski otwieracz do konserw"?
Rozumiem luzacki charakter jej budowniczego, lecz proponuje zmianę tematu na bardziej czytelny. Teraz wątek jest "na wierzchu". Ale za jakiś czas, po skończeniu klejenia... ucieknie w otchłań. A komu przyjdzie do głowy (poza autorem tematu) wpisywać w polu szukaj "Szwabski otwieracz do konserw"?
pzdr
Kemot
Kemot
- Szydercza Gała
- x 171
A co ten temat nie jest normalny???
Poza tym jakaś bzdura w temacie relacji to mój znak firmowy, chyba wszyscy o tym wiedzą. Z reszta co jest ciekawego w Panzerabwehr kanone PAK 40? A tak trzeba zajrzeć żeby zobaczyć co ciekawego wymyśliłem tym razem
Poza tym jakaś bzdura w temacie relacji to mój znak firmowy, chyba wszyscy o tym wiedzą. Z reszta co jest ciekawego w Panzerabwehr kanone PAK 40? A tak trzeba zajrzeć żeby zobaczyć co ciekawego wymyśliłem tym razem
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 171
- MarcinKowalski