[R] Sd.kfz 7/1
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Witaj. Faktycznie ładnie Ci wychodzi model, możesz mi powiedzieć jak chcesz go pomalować ?? Masz może do niego jakieś materiały, tak by się podzielić z innym (tutaj założyłem wątek) ?? Swojego też planuję przemalować na zdecydowanie żywsze kolory.Sławomir Dreszer pisze:Witam Akoss
co do modelu leży sobie w pudle i czeka na inne dobre czasy,
model jest sklejalny dość fajny i ciekawy, dobrze że zaczepiłeś mnie, co do tego modelu chyba zabiorę się za niego jak skończę sanitarkę z modelika CWS T1.
Co do relacji to chyba już nie będzie dalszej części bo bardzo słabo chodzi u mnie internet i zdjęcia bardzo wolno się zapisują.
Pozdrawiam Sławek
Jeszcze pytanie jak dotychczasowe spasowanie elementów? Wszystko do siebie pasuje ?
- Sławomir Dreszer
Cześć Akoss
Jakieś materiały posiadam, jest to Czasopismo Militaria wydanie specjalne nr 8, nr.1(8)2009 jest w nim sporo o sd.kfz 1 jeszcze mam płyty ale nie zaglądałem do nich a co do malowania chyba skuszę się na model
z Panzer-Division 283 Arme-flak-abt. w dyspozycji Armeegruppe "Wohler"
z czerwca 1944.
PS
Jak znajdę coś na płytach to dam znać
Pozdrawiam Sławek
Jakieś materiały posiadam, jest to Czasopismo Militaria wydanie specjalne nr 8, nr.1(8)2009 jest w nim sporo o sd.kfz 1 jeszcze mam płyty ale nie zaglądałem do nich a co do malowania chyba skuszę się na model
z Panzer-Division 283 Arme-flak-abt. w dyspozycji Armeegruppe "Wohler"
z czerwca 1944.
PS
Jak znajdę coś na płytach to dam znać
Pozdrawiam Sławek